2777
2789
عنوان

تو دوران نامزدی چقد زنگ بزنم ب مادر شوهر و پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 33 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بزنم یا نه

الان بزن یه احوالی بپرس،  تا جمعه دیگه

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
الان مناسبتی نیست ک

خب زنگ نزن ! البته بازم بستگی به خودت داره اگر واقعا دوست داری تعامل داشته باشی تماس بگیر حالشون بپرس

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اینجا هرکسی بنابر احساسات و شرایط زندگی خودش حرفشو میگه.  بهتره بنابر شرایط خودت تصمیم بگیری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید

اگ عقد کردی هفته ای یبار برو سر بزن

اگر نرفتی سر بزنی بجاش ی تماس داشته باش

و مناسبتای روز پدر.و مادر و.. زنگ بزن حتما

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید

مرحله به مرحله تماس رو زیاد کن نه تنها با خانواده همسر بلکه با هرکسی که تازه آشنا میشید ،صبر کن تا عقد ،اونجا یک قدم جلوتر برو ،بعد هم که رفتین خونه خودتون یک قدم دیگه و بعد قاعدتاً بیشتر میشه رفت و آمد و وقتی رفتی خونه خودت شرایط خیلی عوض میشه ولی در کل این جور مسایل به نسبت فرهنگ و سبک زندگی افراد سنجیده میشه

اگ عقد کردی هفته ای یبار برو سر بزناگر نرفتی سر بزنی بجاش ی تماس داشته باشو مناسبتای روز پدر.و مادر ...

عزیزم دوره از من 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ول کن حوصله داریا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید