2777
2789

شوهر آشغالم چون تو بچگی آبله گرفته بود اصلا رعایت نکرد

من باردارم بچگی هم نگرفتم

بچه های جاری آبله گرفته بودن از اون سختا از رو سر و چشمشون در اومده بود

روز اول نگفتن به من تولشو رو فرستاده بود خونمون

فرداش شوهرم فهمید گفت خونه ما دیگه تیومدن یعنی راه ندادم

اما خونه مادرشوهر هر روز از صبح تا شب بودن

شوهرمم اصلا رعایت نکرد همش رفت پیش اونا مطمئنم بهشون هم دست میزد

اومدنی دستاشو هم نمی شست همونطور به منم دست میزد

روز سیزده بدر منو تک و تنها گذاشت خونه با اونا رفت گردش 

بعدش من رفتم خونه مادرم بمونم بیشتر از یک هفته نزاشت بمونم

بعدش هم اونا میگفتن میخوایم بیاییم خونتون این یک کلمه نگفته بود نیایید اون روز کلی گریه کردم تا کنسل کرد 

بعد هم عروسی دعوت بودیم جای اینکه به اونا تذکر بده سمت زنم نیایین و اینا منو هم ببره

یا حداقل خودش نره

باز با همونا رفت عروسی 

و حتی دیروز گفته بودم برو چیزی بخره خریده بود داده بود بچه که آبله داشت بیاره

ازش متنفرم واقعا هیچوقت جون زن و بچش واسش مهم نیست

منم دیگه اگه باز بگن بیان رک زنگ میزنم نیایید بخاطر شماها و بیشعوری شماها ده روزه حبس شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه جاری منم ابله داشت شهر دیگه بودن خونشون پاشدن اومدن شهر ما من از همه جا بی خبر گرفتم بچه رو بوسیدم تمام تنم ابله شده بود کف سرم جای سوزن انداختن نبود 

شعور باید ذاتی باشه بعضی ها ندارن دیگه

وووی تو هنوز درگیر اونایی؟ وسواس فکر نداری؟

آبله بعد از ی هفتا دیگه سرایت نمیکنه

بعدشم شوهرت ک نمیتونه جلوی همه رو بگیره اونا خودشون باید رعایت کنن

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

عزیزم واگیریش یه هفته هست.تو اون یه هفته اگه مبتلا بشی تا سه هفته بعدش هم ممکنه که طول بکشه علایم بدی.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وووی تو هنوز درگیر اونایی؟ وسواس فکر نداری؟آبله بعد از ی هفتا دیگه سرایت نمیکنهبعدشم شوهرت ک نمیتونه ...

کی میگه سرایت نداره بچه جاری من داشت بعد یه هفته اومدن خونه ما من گرفتم ازش

خیلی حساسی در بی درک بودن شوهرت شکی نیست ولی شما زیادی حساس شدی واسه اعصاب و روان بچه تووراهیت اصلا خوب نیست این حالات. خودتو کنترل کن و بزن ب بی خیالی این ابله هم تموم میشه خوب میشی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید
عزیز دیگه تا یکسال مریض نیستن تا یکی دو هفته سرایت داره خالا خوبه نگرفتی هم انقدر قیامت کردی

معلوم هم نیست که نگرفته باشه تا سه هفته امکان بروز هست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کی میگه سرایت نداره بچه جاری من داشت بعد یه هفته اومدن خونه ما من گرفتم ازش

هم مطلبش هست هم تجربه اشو دارم ب ما ک بعد از ی هفته سرایت نکرد

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

چرا همتون اسی رو کوبیدین؟ 

اسی بارداره معلومه که می‌ترسه میدونین آبله روی جنین و نوزاد چه عوارض وحشتناکی داره؟؟؟؟ 

بعدم از کجا معلوم کِی گرفتن شاید دو هفتش هنوز تموم نشده

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚