2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بسلامتی میرین و برمیگردین گلم

برا منم خیلی دعا کن واقعا احتیاج دارم به دعاهاتون

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

حتما دوستان برای همتون دعا میکنم انشالله همتون در پناه آقا باشید ممنون از محبتتون

انشالله حاجت روا شی. سالم بری و عاشق تر برگردی. 

برای شفا و ازدواج لیلی لطفا تونستی دعا کن.

ممنونم. 

الهی نگاهی

نگران نباش امام حسین خودش هوا دارت هس و خیالت تخت

التماس دعا و زیارت پیشاپیش قبول 

بی زحمت منو دعا کن بختم باز بشه اسمم مهدیه رفتم تو ۳۹ سال یادت نره منو برای باز شدن و خوب شدن بخت داداشم هم دعا کن 

و بخت دختر و پسر عموم و پسر دیی هام و دوستانم 

و مشگل خواهرم با شوهرش حل بشه 

سلام منم به آقا برسون

خدایا شکرت🙏
خوش به سعادتت عزیزمالهی به سلامتی بری وبرگردیالتماس دعا دارم برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان و ...

الهی فسمت شما و همه آرزومندان بشه 🤲🏻 

استارتر عزیز سفر بی خطر، زیارت قبول، حاجتروا 🤲🏻 

التماس دعا🙏🏻🙏🏻🥺

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بیشتر ببینید
خوش به سعادتت عزیزمالهی به سلامتی بری وبرگردیالتماس دعا دارم برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان و ...

سلام ممنون خواهر 

انشاالله همیشه سلامت باشید 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺