2777
2789
عنوان

برای اولین و آخرین بار بچمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگ خرا ب ادما ک خلق میکنه میگ برید بعضیا همون اول بر میگردن نمیتونن از خدا جدا بشن بعضیا وسط ...

گناه منه مادر چی بود ؟😭 

من برم خونه چشمم به وسایل بچم بخوره دق میکنم 

دعا کنید قبل اینکه مرخص بشم بمیرم 

یه صلوات برام می‌فرستید☘️

گناه منه مادر چی بود ؟😭 من برم خونه چشمم به وسایل بچم بخوره دق میکنم دعا کنید قبل اینکه مرخص بشم بم ...

الان اون دنیا یه فرشته داری که هروقت صداش کنی صداتو میشنوه 🥲

زندگی اونقدام ک فک میکردم قشنگ نبود:)

الهی بمیرم گلم شاید یه حکمتی بوده خواهرباورت میشه من بچه کوچیک دارم ولی براش نمیتونم شیرخشک بخرم انش ...

بعد اون وقت من با این همه شیر... بچه م نیست بخوره 

بخدا از دو روز پیش دارم گریه میکنم همسرم دعوام میکنه میگه بسه 😭 

یه صلوات برام می‌فرستید☘️

گناه منه مادر چی بود ؟😭 من برم خونه چشمم به وسایل بچم بخوره دق میکنم دعا کنید قبل اینکه مرخص بشم بم ...

خدا نکنه صبور باش مطمیین باش خدا جلوتر برات جبران میکنه خیلی سخته ۹ ماه یکی رو با خون خودت بزرگ کنی و نباشه میفهممت 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

اون بچه دراون دنیا انشالله دم در بهشت منتظرت میمونه...این جمله ازخودم نیست..روایته

پارسا پسرمامان😍
بعد اون وقت من با این همه شیر... بچه م نیست بخوره بخدا از دو روز پیش دارم گریه میکنم همسرم دعوام میک ...

الهی فداتشم انشاللهکه دوباره بچه دار میشی غصه نخور 

کاش منم میتونستم شکم بچمو سیر کنم 

دیگه کم اوردم کاش یکی بود برای بچم یه شیر میخرید