2777
2789
عنوان

با من از اسکل بودن حرف نزنید🤕🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 251 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب ابلفضضضضض حالا این یکیشه مثلاً اول اسمش میزاشتم اونم متقابل میزاش😂😂😂😂

🤣😂🤣😂🤣😂🤣خدا نکشتت

خداروشکر من پروفایلم مامانم چک میکرد وگرنه منم مطمئنن همچین کاری میکردم🤣🤣

دوست داشتن او مرا غمگین کرد کم حوصله،عصبی وبی اعتماد شدم... من تاوان چه را می دهم؟عشق؟

🤣😂🤣😂🤣😂🤣خدا نکشتتخداروشکر من پروفایلم مامانم چک میکرد وگرنه منم مطمئنن همچین کاری میکردم🤣🤣

شمارشم آقاییم سیو بود ،عوووووق

الان اقاییم دوتا بچه داره من هنوز اصکلم😂😂😂😂😂😂😂

بلای تو شدم مهربون

تو کتک میخای خدایی🔪🔪🔪🔪🗡🗡🏹🏹🏹🔫

مگ من به تو گفتم بلا

دوست داشتن او مرا غمگین کرد کم حوصله،عصبی وبی اعتماد شدم... من تاوان چه را می دهم؟عشق؟

شمارشم آقاییم سیو بود ،عوووووقالان اقاییم دوتا بچه داره من هنوز اصکلم😂😂😂😂😂😂😂

😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣اقایی نامرد

بیا بریم شیشه هاشو بریزیم پایین

واقعا حیف وقت برا ادمای اسکل و ناندرتال. خدا رو شکر کلا 4ساعت هم نشد ولی زیادش بودهمون 4ساعت

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

واقعا حیف وقت برا ادمای اسکل و ناندرتال. خدا رو شکر کلا 4ساعت هم نشد ولی زیادش بودهمون 4ساعت

حیف ادمای اشتباه شدیم😔ولی شکر که گذشت

شکر گذار باش

😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣اقایی نامردبیا بریم شیشه هاشو بریزیم پایین

شاید باورت نشدع اتفاقا تو تاپیکام هست اکس ک دس از سرم برنمیداره😂😂😂😂همین دیشب نوشتم 😂😂

بعد ۷ سال هنو پیگیرهههه😂😂

ببین یا ۱۵ سال سن چیکار کردم با دلش واییییی

باز تو خوبی

یه دلیلی داشتی

من همینجوری کانال و پیج این و اون و ‌..‌رو

که زیر و رو میکردم یهو میدیم صبح شده

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️       یک مردی در سایت به هیچ وجه روی کامنت‌های من ریپلای نزنه 🙏🙏🙏

شاید باورت نشدع اتفاقا تو تاپیکام هست اکس ک دس از سرم برنمیداره😂😂😂😂همین دیشب نوشتم 😂😂بعد ۷ سال ...

😂🤣😂🤣😂وقتی نوشتی اقایی چطو ول کنه

بیا بریم شیشه هاشو بریزیم پایین خدایی من یل بمه

باز تو خوبییه دلیلی داشتیمن همینجوری کانال و پیج این و اون و ‌..‌روکه زیر و رو میکردم یهو میدیم صبح ...

😂😂من واسه اینستا وقتمو خیلی تلف کردم