2777
2789
عنوان

با من از اسکل بودن حرف نزنید🤕🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 251 پست
هعی آره خواهر میگذره درس میشه😅🥲

🤣🤣🤣🤣اسم منو باید بزارن عبرت آموز

انگار آخراشه جوری قلبم خورد زمین  که نمیتونه پا شه من میرم از این شهر خاموش تا فکرتو دست از سرم برداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینکار کردی دختر 🤣🤣گلاب بزار یخ بزنه بزن به صورتت

به حرف فقیه گوش دادم گول خوردم🥲

یخ و این چیزا همون اول قرمز بور گذاشتم الان بعد ۴، ۵ روز افتضاح شده

‌•●{~~}●•  من‌ 

وقتی ازدواج میکنی تازه متوجه میشی همه مردا عوضین

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید
به حرف فقیه گوش دادم گول خوردم🥲یخ و این چیزا همون اول قرمز بور گذاشتم الان بعد ۴، ۵ روز افتضاح شده

اصن نگران نباش درست میشه گلم 😍😍😍تو با جوشم قشنگترینی

انگار آخراشه جوری قلبم خورد زمین  که نمیتونه پا شه من میرم از این شهر خاموش تا فکرتو دست از سرم برداره

وقتی ازدواج میکنی تازه متوجه میشی همه مردا عوضین

واقعا؟؟؟

دارک شد

واقعا؟؟؟دارک شد

آره مطمئن باش

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید