2777
2789
چه اسمی چه شازده پسری چشم عزیزم♥️

فداتبشم الهی 🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

انشالله به وقتش بچه ای سالم صالح خدا بهت بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فداتبشم الهی 🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂انشالله به وقتش بچه ای سالم صالح خدا بهت بده

نذر کردم اگه برسیم اسم پسرمو حسین بزارم😔🥺

چند روز پیش اینجا تاپیک زدم که نامزدم گم شده،نامزد من،رفت.🖤نی نی سایتیا شاهد بودن چقد دوسش داشتم و دارم،ولی ناراحت نیستم، غبطه میخورم که چقدر انسان بود و من نفهمیدم،علیِ من،نورچشم من،با افتخار برای کشورش زندگی کرد و برای کشورش تموم کرد.من دیگه سایت نمیام دوست دارم حداقل اینجا علیِ من زنده باشه چون تموم تاپیکام اونه🖤۷ سال عاشقی،۷ سال رویایی هر چند سخت من تموم شد.از الان هر نفسی میکشم،فقط برای نامزد عزیزمه که زندم تا روزی که بهش بپیوندم.حکمت خدارو قربون که ۷ سال به هر طریقی بود نزاشت این عقد انجام بشه،واسم خیلی دعا کنید،برای علیم خیلی دعا کنید.🖤

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر کردم اگه برسیم اسم پسرمو حسین بزارم😔🥺

انشالله توکل به خدا نامدار باشه 

وقتی عقد کردی بهم بگو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انشالله توکل به خدا نامدار باشه وقتی عقد کردی بهم بگو

میگم هر چیم خواستین مهمون من رو جفت چشام شما فقط دعا کن بشه🥺

چند روز پیش اینجا تاپیک زدم که نامزدم گم شده،نامزد من،رفت.🖤نی نی سایتیا شاهد بودن چقد دوسش داشتم و دارم،ولی ناراحت نیستم، غبطه میخورم که چقدر انسان بود و من نفهمیدم،علیِ من،نورچشم من،با افتخار برای کشورش زندگی کرد و برای کشورش تموم کرد.من دیگه سایت نمیام دوست دارم حداقل اینجا علیِ من زنده باشه چون تموم تاپیکام اونه🖤۷ سال عاشقی،۷ سال رویایی هر چند سخت من تموم شد.از الان هر نفسی میکشم،فقط برای نامزد عزیزمه که زندم تا روزی که بهش بپیوندم.حکمت خدارو قربون که ۷ سال به هر طریقی بود نزاشت این عقد انجام بشه،واسم خیلی دعا کنید،برای علیم خیلی دعا کنید.🖤

بیشتر ببینید
میگم هر چیم خواستین مهمون من رو جفت چشام شما فقط دعا کن بشه🥺

چشم دعا میکنم بخدا الان براتون صلوات فرستادم ۵تا  

هرشب دعا میکنم از این به بعد