2777
2789
تا اخم کنی دست به خنجر بزندحرفی بزنی به سیم آخر بزند

هنوز توضیح درستی در مورد سیم آخر نشنیدیم ولی میدونیم به نهایت کار‌ها با کمی چاشنی عصبیت و خشونت و لابدی و ناچاری میگن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز توضیح درستی در مورد سیم آخر نشنیدیم ولی میدونیم به نهایت کار‌ها با کمی چاشنی عصبیت و خشونت و لا ...

( به سیم آخر زدن ) معنی اصطلاح -> به سیم آخر زدن

دوراندیشی / احتیاط / ملاحظه / رودربایستی را کنار گذاشتن و با بی پروایی دست به کاری زدن یا با تن به خطر دادن

مثال:

- هرچه دم دهانش آمد به آنها گفت. دیگر به سیم آخر زده بود و فکر عاقبت کار را نمی کرد.

- کاری نکنید که به سیم آخر بزنم و پته ی همه تان را روی آب بریزم !

توضیح:

به تعبیری، منظور از سیم در این اصط. سکه ی نقره ا ست، و سیم آخر یعنی آخرین سکه ای که در جیب مانده است. گویا قماربازان کهنه کار وقتی که پی درپی می باختند، دست آخر در نومیدی و به امید یافتن راه نجاتی، آخرین سکه ی سیمین خود را نیز خرج می کرده اند و در چنین موقعیتی گفته می شد: "فلانی به سیم آخر زد

جالبه نه:)

( به سیم آخر زدن ) معنی اصطلاح -> به سیم آخر زدندوراندیشی / احتیاط / ملاحظه / رودربایستی را کنار ...

سیم بم‌ساز رو‌ هم میگن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
یعنی چی

سیم بالایی تار یا سه تار 

ولی بنظرم هیچکدوم درست نیست، چون سکه رو نمیزنن، و سیم تار هم اون موارد عصبیت و بی‌پروایی رو‌شامل نمیشه

یه چیزای دیگه هم میگفتن که الان یادم‌نیست

سیم بالایی تار یا سه تار ولی بنظرم هیچکدوم درست نیست، چون سکه رو نمیزنن، و سیم تار هم اون موارد عصبی ...

در کل بنظرم منظورش به بی پرواییه ،قید همه چیزو زدن ،بدون در نظر گرفتن شرایط کاری کردن 

یعنی من اینجوری فکر میکنم

در کل بنظرم منظورش به بی پرواییه ،قید همه چیزو زدن ،بدون در نظر گرفتن شرایط کاری کردن یعنی من اینجور ...

بله، منظور همونه ولی وجه تسمیه‌ش معلوم نیست

دیده ای خواهم که باشد شه شناستا شناسند شاه را در هرلباس

سحر که باد صبا از رخش  نقاب گرفت
دو دست صبح به روی خود آفتاب گرفت

یکی هزار شد امید،  خاکساران را
ز بوسه ای که لب بام از  آفتاب گرفت

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻