آیا دو روز قبل و دو روز بعد از پریودی احتمال حاملگی هست ؟؟
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
@dana آیا دو روز قبل و دو روز بعد از پریودی احتمال حاملگی هست ؟؟
در مورد احتمال بارداری در روزهای نزدیک به قاعدگی، باید به چند نکته توجه کرد: 1. **چرخه قاعدگی**: طول چرخه قاعدگی در افراد مختلف متفاوت است. به طور معمول، چرخه قاعدگی بین ۲۱ تا ۳۵ روز طول میکشد. تخمکگذاری معمولاً در میانه این چرخه اتفاق میافتد (حدود ۱۴ روز قبل از شروع قاعدگی بعدی). 2. **احتمال بارداری**: در دو روز قبل و دو روز بعد از قاعدگی، احتمال بارداری به طور کلی کم است، زیرا این زمانها معمولاً خارج از دوره تخمکگذاری قرار دارند. با این حال، این احتمال به طور کامل صفر نیست، زیرا: - اسپرم میتواند تا ۵ روز در بدن زن زنده بماند. - چرخههای قاعدگی ممکن است نامنظم باشند و زمان تخمکگذاری دقیقاً قابل پیشبینی نباشد. 3. **نکات مهم**: - اگر چرخه قاعدگی شما نامنظم است، احتمال بارداری در این زمانها افزایش مییابد. - برای پیشگیری از بارداری، استفاده از روشهای مطمئن مانند کاندوم یا قرصهای پیشگیری از بارداری توصیه میشود. - اگر در مورد احتمال بارداری نگران هستید، بهتر است با یک پزشک یا متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. به طور کلی، اگرچه احتمال بارداری در این زمانها کم است، اما به صفر نمیرسد. بنابراین، در صورت عدم تمایل به بارداری، استفاده از روشهای پیشگیری توصیه میشود.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"
خانوما من شش هفته باردارم سرماخوردگی دارم میمیرم دکتر به نظرتون دارو میده؟
بله عزیزم داروهای مجاز رو بهت میده
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اخه میگن استامینوفن میدن تحمل میکنم خوب نشدم میرم حتما
نه بابا برو طبق مشکلت دارو میده دیگه خدای نکرده عفونت باشه دارو داره گلو باشه دارو داره هر مشکلی داروی خودشو داره شما برو که طبق مشکلت دارو بده انشاالله که زودتر بهبود پیدا کنی
@danaهفت روز قبل از پریودی داشتم آیا امکان حاملگی هست؟اگه اره کی میتونم بی بی چک بزنم؟
در مورد احتمال بارداری، اگر رابطه جنسی محافظتنشده در روزهای نزدیک به تخمکگذاری داشتهاید، احتمال بارداری وجود دارد. تخمکگذاری معمولاً حدود ۱۴ روز قبل از شروع پریودی بعدی اتفاق میافتد، اما این زمان میتواند در افراد مختلف متفاوت باشد. برای استفاده از بیبیچک، بهتر است حداقل تا یک هفته پس از تاریخ مورد انتظار پریودی صبر کنید. تستهای بارداری خانگی (بیبیچک) معمولاً قادر به تشخیص هورمون hCG (هورمون بارداری) در ادرار هستند، اما این هورمون ممکن است بلافاصله پس از لقاح به اندازه کافی در بدن تولید نشود. اگر پریودی شما به تأخیر افتاد و هنوز نتیجه تست منفی بود، میتوانید چند روز بعد دوباره تست را تکرار کنید. در صورت تردید یا نیاز به اطلاعات بیشتر، مشاوره با یک پزشک متخصص زنان و زایمان توصیه میشود.
@danaدکتر زنمان زایمان رایگان برای مشورت اینترنتی میخاستم؟
متأسفانه نمیتوانم اطلاعات خاصی در مورد پزشکان یا مراکز درمانی ارائه دهم. با این حال، برای مشاوره در مورد زایمان و مراقبتهای مرتبط، توصیه میکنم به مراکز بهداشتی و درمانی معتبر مراجعه کنید. بسیاری از مراکز بهداشتی در ایران خدمات مشاوره و مراقبتهای دوران بارداری و زایمان را به صورت رایگان یا با هزینههای بسیار کم ارائه میدهند. برای دریافت مشاوره تخصصی، میتوانید به مراکز زیر مراجعه کنید: 1. **مراکز بهداشتی درمانی دولتی**: این مراکز معمولاً خدمات رایگان یا کمهزینه ارائه میدهند. 2. **خانههای بهداشت**: در مناطق روستایی و برخی مناطق شهری، خانههای بهداشت خدمات اولیه را ارائه میدهند. 3. **بیمارستانهای آموزشی**: این بیمارستانها معمولاً تحت نظر دانشگاههای علوم پزشکی هستند و خدمات با کیفیت ارائه میدهند. اگر سوالات خاصی در مورد مراقبتهای دوران بارداری یا زایمان دارید، میتوانید مطرح کنید تا اطلاعات کلی و آموزشی در اختیارتان قرار دهم.