2777
2789
عنوان

تولدش تبریک بگم یا نه لطفا بیایین

53 بازدید | 12 پست

ما خیلییی باهم خوب بودیم همه چی خیلی گل و بلبل بود تا بهمن ک رفت دانشگاه همه چی عوض شددد نه بهم پیام میداد ن پیامای منو درست جواب میداد همش باهم دعوامون میشد تا اینکه من دیگه بهش پیام ندادم از اسفند اونم نداد(آدمی ک نصف روز از من بی خبر بود سریع پیام میداد)یه ماه حرف نزدیم تا عید یهو عید و تبریک گف دوباره دعوامون شد من خیلی خیلی این وسطا اذیت شد چون خیلی بی محلی میکرد آدمی بود ک همیشه کلی توجه می‌کرد یه عالمه محبت می‌کرد ولی بعد دانشکاه رفتنش همچی عوض شد من تو عید بهش پیام دادم کات کنیم بعد ۲ روز پیاممو فقط سین زد هیچی ام نگف دیگه حرف نزدیم چن روز دیگه تولدشه بنظرتون منتظر تبریکم هست یا نه؟ 

اینم بگم تولد من اون اوایل سال بود ک ما باهم خوب بودیم کادو هم خرید برام

شما بگین چیکار کنم کلافه شدم من میگم شاید منتظره تولدشو تبریک یگم

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ عنوان 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
متاسفانه اون کات کرده و رفته تو هنوز نتونستی قبول کنی

اخه من حتی نمیدونم کات کرده یا نه چون من ک بش گفتم کات کنیم هیچی نگف فقط سین کرد حداقل ی جواب میداد تکلیف معلوم شه و اینکه اگه کات کرده خب چرا عید و یهو تبریک گف؟

اکسی ک چندین بار برگشته و دختره رد کرده و اون هنوز استوریاشو سین میزنه ولی هیچی نمیگه فازش چیه؟

الان من اینجوری میگم شاید ناراحت بشین 

ولی من براساس تجربه ی خودم میگم

اگه واقعا میخاست که نمی‌رفت

دوباره و هزار باره برگرده بازم میره 

استوری رو نگاه میکنه از روی بیکاری ،از روی فضولی 

کسی که بخاد حرف میزنه ،تایپ میکنه 

اینارو از زندگیتون بندازین دور 

اخه من حتی نمیدونم کات کرده یا نه چون من ک بش گفتم کات کنیم هیچی نگف فقط سین کرد حداقل ی جواب میداد ...

فدای دل مهربونت بشم که نمیتونی باور کنی 

ولش کن ، لیاقت نداره حتی تبریک تولد بگی 

اون حتی حوصله نداشته در مورد کات باهات بحث کنه 

فدای دل مهربونت بشم که نمیتونی باور کنی ولش کن ، لیاقت نداره حتی تبریک تولد بگی اون حتی حوصله نداشته ...

اره اصن نمیخام باور کنم ک تموم شد همچی:))

متاسفانه امروزم دیدمش دوباره همه چی برام مرور شد دوباره روز از نو روزی از نو