یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سخت بود فقط اعتمادشونو باید جلب کنی من بعد کلی جنگ تصمیم گرفتم با مامانم رفلقت کنم در جریان همه کارام میذاشتمش قایمکی کاری نمیکردم خیالش راحت بود دیگه اوکی شد هرچند که تا مامانم اوکی شد من دوسال بعدش شوهر کردم
بستگی به رفتتر خودت داره به نظرم...خانواده اگه خیالش از بچه راحت باشه تنهایی اون سر دنیا هم میذاره بره...اعتمادشون رو جلب کن و از اعتمادشون هم سو استفاده نکن...تو این دوره زمونه خودت باید مراقب خودت باشی...با دوستای بد نگرد...سیگار و مواد نزن....سمت دوست پسر و این چیزا نرو...دوستای خوب پیدا کن و با خانواده ات آشناشون کن تا خیالشون راحت بشه که دوختر عتقلی دارن که از پس خودش بر میاد
بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲