2777
2789
عنوان

سلام . دختر شونزده سالم يه درخواستي ازم داره .

| مشاهده متن کامل بحث + 11381 بازدید | 68 پست

من خودم دانشجو بودم اکسیدان زدم دیدم کسی نفهمید دوروز بعدش سیبیلامو برباد دادم

اما خواهر کوچیکم

کلاس پنجم بود وارد عمل شده بود

تازه پیوند ابروهاشم خالی میکرد تک وتوک

تا برا بقیه عادی شه

آره مشخصه سبيلاش . من فكر ميكنم هنوز زوده كلاس نهمه 

بزار برداره . من خودم ۲۰ سال به بالا برداشتم . واسه من مشخص نبود . کم مو بودم .  ولی یادمه دوران دبیرستان دوستم خیلی سبیلاش مشخص بود .بچه های کلاس و حتی پسرای خیابون مسخره اش میکردن بهش متلک مینداختن . پدرشو راضی کن . اینجوری اگه جلوشو بگیرید ازین به بعد ممکنه کاراشو یواشکی انجام بده . تازه به نظرم خیلی احترام گذاشته که بهت گفته و اجازه گرفته . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااا زود كجا بود نظافت به حساب مياد من رفتم راهنمايي هم سيليان رو حوارهم برداشت هم در حد نظافت زير ابرومو 

فقط زر همين حد فقط مامانم گفت هودا بلد بگوان اگر در اومد برداري مدرسه تو رو همينجوري ببينه و خداييش هم چيني نگفتن چون طبيعي بود ( صورتم كم مو هم بود)

.....If the need the moon , I'll bring it down myself
به شدت تعصبيه و سنتي . از اونا كه ميگه دختر تا ازدواج نبايد دست به صورتش بزنه

می خواد چیکار کنه آخه شما بردار براش فوقش شبش باباش یه دعوایی راه می ندازه شما هم جوابش رو بده که روی اعتماد بنفس بچه ام تاثیر داشت و فلان  همیشه که نباید به حرف مردا گوش داد

سيبيل داشتن كه نشانه نجابت و خانومي دخترتون نيست 

اجازه بديد اراسته باشه اصلا بهش ياد بديد كه اراستگي و زيبايي بايد جزئي از وجودش باشه اما در عين حال بايد بسيار بأوقار و نجيب باشه 

كاشكي قبل اينكه خودش بخواد شما پيشنهاد ميداديد يا الان كه خودش گفته بهتره خيلي با دقت قبول كنيد و علت زيبايي و اراستگي زن را براش توضيح بديد كه بايد به خاطر خودش باشه نه ديگران و جنس مخالف

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

ب باباش بفهمونين ك چهارتا تار موي دخترش بهش ارتباطي نداره خصوصا ك بخواد جلوي اعتماد ب نفسشو بگيره 

من سيبيلام بور بود اما خوشم نميومد ك باشه 

مامانمم اجازه نميداد 

خودم سيبيلامو برداشتم😐

حتي موهاي پامم ميگفت نبايد بزني😐چهارده پونزده سالم بود دو دفعه بهش گفتم قبول نكرد خيليم بد برخورد كرد 

با اينكه مادرم امروزيه!

ديدم حرف حساب من نميره تو سرش خودم ورداشتم🙄

حالا فكر كني من دهه شصتيم و اين چيزا بد بود نه!متولد ٧٧م 

سه سال از دخترتون بزرگترم

تجربه من بهم ميگه اگه جلوش بايستين خودش دست بكار ميشه 

اخرش اينه ك از باباش ي داد بخوره و ي روز قهر!

پس نزارين احترامتونو بشكنه 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

به پدرش از مسخره کردن دوستاش بگید و اینکه خودتون میخواید انجام بدید یعنی دخترتون پیشنهاد نداده چون احتمال حساس شدن پدرش هست اگه بفهمه دخترتون خودش درخواست کرده..از اینکه دوست ندارید دخترتون جلوی دوستاش خجالت بکشه و الان نبود سیبیل اصلا مشخص نمیکنه که مردم بخوان با انگشت نشون بدن که اووووووو فلانی سیبیل نداره

فک کردم چی خواسته بزنبرن  اون سیبیلای فلان فلان شده رو فرزندم

😂😂👌👌

شما جزو بهترین کاربرای سایت هستین که میشناسم

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟

اون موقع مامانم بهم سخت ميگرفت فكر ميكردم چي باشه😂😂

الان ك ميتونم اين كارا رو بكنم دو ماهم شده بند ننداختم😂😂😂چون موهام بوره مشخص نيست 

اما اون زمان بنظرم تابلو بوددر صمن تو مدرسه مطمئن باش دخترتون مسخره ميشه 

چون دوستاي منم ك سيبيل داشتن شديدا مسخره ميشدن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ممنون فرزندم لطف دارین شما    

❤❤😍💕

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟
2810