2777
2789

سلام.برزیلی دارم که تازه جوجه ها در اومدند...۱۰ روزه هست یکیش که کرک درآورده...مادرش دونه دونه کرک ها رو می کَنه...به نظرتون طبیعیه...یا چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه مادرش اینکارو میکنه جداشون کن با سرلاک بزرگشون کن چون جوجه رو از بین میبره به مادر هم کلسیم بده

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیشتر ببینید
منم جوجه دار شدم هیچ تجربه ای ندارم میخای دستی کنی جوجه ها رو؟؟

این بار دومه که جوجه در آوردند...دفعه قبل هم پرهاشون رو می کندند که مجبور شدم خودم با سرلاک بزرگ کنم...خیلی سخت بود...انگار دوباره داره تکرار میشه...برزیلی سخت دستی میشه‌‌...مخصوصا اینکه الان ۹ تا شدند اگه ۲ تا هم در بیان ۱۱ تا میشن

کلسیم میدم حالا نمی‌دونم چه مرگشونه

دفعه اوله جوجه میدن؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیشتر ببینید
کلسیم میدم حالا نمی‌دونم چه مرگشونه

در برخی موارد **کندن پرهای جوجه طوطی (یا حتی پوست آن) توسط مادر** می‌تواند یک رفتار طبیعی باشد، اما باید شرایط را به دقت بررسی کرد تا از سلامت جوجه مطمئن شد.  

### دلایل احتمالی این رفتار:  

1. **تمیز کردن و کمک به جوجه**:

- مادر ممکن است برای **حذف غشای جنینی** یا پرهای مرده، پوست و پرهای اطراف جوجه را با نوکش دستکاری کند. این رفتار در برخی پرندگان دیده می‌شود.  

2. **استرس یا کمبود تجربه مادر**:

- برخی طوطی‌های مادر، به خصوص اگر **تجربه کمی در پرورش جوجه داشته باشند**، ممکن است از روی استرس یا ناآگاهی به جوجه آسیب بزنند.  

3. **مشکلات تغذیه‌ای یا بیماری**:

- اگر مادر احساس کند جوجه **ضعیف یا بیمار** است، ممکن است به طور غریزی آن را رها کند یا حتی به آن آسیب برساند (رفتار طبیعی در طبیعت برای حفظ بقای بقیه جوجه‌ها).  

- کمبود مواد مغذی (مثل **کلسیم، ویتامین‌ها یا پروتئین**) نیز می‌تواند باعث رفتارهای غیرعادی شود.  

4. **حسادت یا رقابت بین جوجه‌ها**:

- اگر چند جوجه در لانه باشند، مادر ممکن است به طور ناخواسته به یکی از آنها بیش‌ازحد توجه (یا آسیب) برساند.  

### چه زمانی باید نگران شد؟  

- اگر جوجه **خونریزی** دارد یا پوستش زخمی شده است.  

- اگر مادر **به صورت مداوم** به جوجه حمله می‌کند و نمی‌گذارد غذا بخورد.  

- اگر جوجه **ضعیف** شده و رشد نمی‌کند.  

### اقدامات لازم:  

✅ **نظارت دقیق**: رفتار مادر و وضعیت جوجه را زیر نظر بگیرید.  

✅ **جدا کردن در صورت نیاز**: اگر آسیب جدی است، جوجه را جدا کرده و به صورت دستی پرورش دهید.  

✅ **بررسی تغذیه مادر**: اطمینان حاصل کنید که مادر **رژیم غذایی غنی** دارد (مثل سبزیجات تازه، میوه، دانه‌های مقوی و مکمل‌ها).  

✅ **کاهش استرس**: محیط لانه را آرام و دور از عوامل استرس‌زا نگه دارید.  

اگر رفتار مادر ادامه داشت یا جوجه در خطر بود، **مشورت با دامپزشک متخصص پرندگان** ضروری است.

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

این بار دومه که جوجه در آوردند...دفعه قبل هم پرهاشون رو می کندند که مجبور شدم خودم با سرلاک بزرگ کنم ...

جدی؟؟ برای من شش روزه هستند. مامانش حتی اجازه نمیده باباشون بره داخل غذا بده همرو میزنه.... ولی من سی روزگی میخام سرلاک بدم. شما نتونستی سری قبلی دستی کنی حتی با سرلاک واقعا؟؟؟ 

😎💚🐬
این بار دومه که جوجه در آوردند...دفعه قبل هم پرهاشون رو می کندند که مجبور شدم خودم با سرلاک بزرگ کنم ...

باید جداشون کنی همون با سرلاک بزرگ کن

بیشتر ببینید
جدی؟؟ برای من شش روزه هستند. مامانش حتی اجازه نمیده باباشون بره داخل غذا بده همرو میزنه.... ولی من س ...

اگه مادرشون غذا میده سرلاکی نکن دردسره

بیشتر ببینید

فک کنم افسردگی بعد زایمان گرفته مادر جداشون کن بیچاره جوجه زجر کشت شد ک وای فکر کن  تو حال خودتی هی یکی بیاد با مچین موهاتو بکن

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
بیشتر ببینید