یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط حجم غذامو کم کردم مثلا قبلاً یه بشقاب برنج میخوردم الان 1سوم بشقاب . نون با غذا نمیخورم مگه اینکه غذا نونی باشه که اونم 1سوم قبل و اینکه ریزه خواری هم خیلی کم کردم
تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ببین تو باید ۵۷کیلو باسی هر چقدرم رژیم بگیری بازم اون گودی کمر سرجاش هست. باشگاه بنویس پیلاتس حرکات اصلاحی هم لاغر میکنی هم گودی کمرت برطرف میشه. من خودم قدم ۱۷۲ وزنم ۸۶ بود باید ۶۷کیلو باشم. گودی کمر و دیسک و سیاتیک هم دارم 😩😩با ورزش هم گودی کمرم خیلی بهتر شده هم دو سایز کوچیکتر شدمم و ۱٠ کیلو هم کم کردم شدم ۷۶.پیشنهاد میدم حتما حتمااا بری ورزش
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹