2777
2789
عنوان

نامزدم بهم زنگ نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 28 پست

خیلی پیگیرش نشو هی راجع به زنگ زدن نزدن حرف نزن نزار حساس بشه و فکر کنه خیلی مهمه 

به زندگی خودت مشغول باش اگر زنگ زد خیلی عادی رفتار کن اگر زنگ نزد که بدون سرش جای دیگه گرمه

وای کاش یکی اینو به من می‌گفت قبل عروسی....من یه ماه قبل عروسی پشیمون شده بودم گرررریه میکردم فقط

الهییی 🥺🥺🥺الان اوضاع بر وفق مراده  انشالله؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ثابت کرده زیادبوسبی ب مرد چی کن میزنه ب برق محلش نذارببین وقدپیگیرت میشه اینوبابیست سال سابقه ...

آره واقعا پسرا همینطور خودشاخ پنداری دارن اگه یکم رو بدی بهشون فکر میکنم خیلی خاص و مهمن خودشونو میگیرن 

محل نده حساس نشو پیگیر نباش 

بزار اونی که پیگیره اون باشه نه تو

البته بیچاره مرداد این روزا دغدغه زیاد دارن خیلی سرش غر نزن یه مدت تنها بمونه براش بهتره به نظرم ولی خواست دورادور بهش باشه

من باشم اصلا خبری نمیگیرم وقتی پیداش هم شد اصلا ب روم نمیارم ک زنگ نزده خودمو انقدر مشغول نشون میدم ...

منم همینم

اصلا پیگیر نیستم تازه بی اهمیت نشون میدم

مردا رو اهمیت ندی و پیگیر نشی بیشتر جویا میشن

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

تجربه# ‍_ده_سال    تو دوران عقد و کلا همه ی دوران خیلییییییییی بش توجهه نکن  فقط خودت اولویت باشه.خودت اول.خودت مهم باشه برا خودت.  چون هر چی لی لی به لالاش بزاری بعضی مردام که انگاری لوسن  باید بهش بی توجهی کنی و فاصله بگیری و مغرور باشی تا بهت توجهه کنن و گرنه که همینجوری بی محلی میکنن اکثرا .......

هوف

عزیزم اگ از اول اینطوری بود مشکل بود

ولی خب نزدیک عروسی خیلی مردا زیرفشارمالی واقعا کم میارن باید هواشونو داشته باشیم ب حاشیه ها توجه نکنیم از زیر بار این مسئولیت سنگین دربیان اروم میشن

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

تجربه# ‍_ده_سال تو دوران عقد و کلا همه ی دوران خیلییییییییی بش توجهه نکن فقط خودت اولویت باشه.خو ...

من اشتباهم این بود ک خیلی بهش توجه میکردم بنظرت میتونم از این ب بعد درستش کنم یا دیگ گند زدم؟ 

الهییی 🥺🥺🥺الان اوضاع بر وفق مراده انشالله؟

آره بعد عروسی برگشت به تنظیمات کارخانه 😅

البته بگم، این مسئله یه هشدار بود که همسرم تو شرایط سخت قاطی می‌کنه.

مثلاً بعد دنیا اومدن بچه مون تا یکسال کلا قاطی بود

یا مثلاً بچه مریض میشد اوایل کللللا رد میداد. نه کمکی میکرد نه منو راحت میذاشت بس که اذیت میکرد گیر میداد به هممممه چی...

الان که پسرم پنج سالشه دوباره یکی دو ساله عالیه. ولی بازم مثلاً یه شرایط سختی بشه، چند روز قاطی می‌کنه انگار تاب آوری در برابر مشکلات کمه توش....

ولی خب من در کل راضی م... الحمدلله...

الان دوباره باردارم و می‌دونم دوباره بعد زایمانم عصبی میشه. ولی این سری دیگه می‌دونم واقعا دست خودش نیست و به مرور دوباره خوب میشه انشاالله 

آره بعد عروسی برگشت به تنظیمات کارخانه 😅البته بگم، این مسئله یه هشدار بود که همسرم تو شرایط سخت قاط ...

خب خداروششششکررر 🤣🤣🤣😍😍😍🤗🤗

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹