2777
2789
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

حالا تو یه سال تا کنکورت مونده.ببین نا چقدر بدبختیم.۲۰ روز مونده به کنکور هزارتا کوفت جدید تصویب میکنن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای کنکوری ها و پشت کنکوری ها نیست

برای یازدهمی ها نهاییه خب

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
جدی دیوانه این اگه کنکوری تو همچین کانال جوکی عضوی برو درستو بخون اگه خبری شد تو اخبار یا شاد تو گرو ...

حتی حوصله جواب دادنتو ندارم.🤦🏻‍♀️من میدونم کی درسمو بخونم شما نگران نباش

واسه یازدهمیاس اونا فکرمیکردن شیش تا درسه ولی الان همه درساس

آره همینه احتمالا.گفتم انقدر ذهنم آشفته هست و انقدر از مسخره بازیشون میترسم حتی نمیتونم درست تحلیل کنم.

من که برام فرقی نکنه خودت ضرر میکنی الکی استرس میگیری

الکی؟ از دوسه ماه مونده به کنکورت بیست بار یه قانون تصویب کنن بگن رسمیه تو اخبار اعلام کنن بعد هربار عوضش کنن.۲۰ روز مونده به کنکورت باز همه چیو عوض کنن.این استرس الکیه به نظرت؟😐

حالا تو یه سال تا کنکورت مونده.ببین نا چقدر بدبختیم.۲۰ روز مونده به کنکور هزارتا کوفت جدید تصویب میک ...

من الان چجوری تاریخو جمع کنم ۲۷۰ صفحه 

چجوری ۷ فصل ریاضی تموم کنم

چجوری فیزیک بخونم 

چجوری انسان محیط بخونم 

آشغالا ی لعنتی قبل عید نمیگفتن ۶ درس من عید میخونم اینارو خوب.

🔺 از سال ۱۴۰۵ به بعد، تمامی دروس  پایه‌های یازدهم و دوازدهم با تأثیر قطعی در نتایج کنکور اعمال خواهد شد

✔️ استاد خسروپناه با  بیان اینکه یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در این جلسه، تعیین تکلیف نهایی نحوه تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور سال ۱۴۰۴ بود و با اشاره به اختلاف‌نظر پیش‌آمده میان شورای عالی آموزش و پرورش و سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص میزان تأثیر معدل پایه یازدهم، اظهار کرد: با توجه به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش‌تر جزئیات این موضوع را به این دو نهاد واگذار کرده بود، اما به دلیل اختلاف‌نظر، مجدداً موضوع برای تصمیم‌گیری نهایی در صحن شورا مطرح شد.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبه‌ای که در بهمن‌ماه سال گذشته به تصویب رسید، قرار بود همه دروس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور دارای تأثیر قطعی باشند. اما با توجه به عدم آمادگی دانش‌آموزان، مقرر شد که اجرای کامل این مصوبه از سال ۱۴۰۵ آغاز شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۵ به بعد، تمامی دروس  پایه‌های یازدهم و دوازدهم با تأثیر قطعی در نتایج کنکور اعمال خواهد شد و دیگر تفاوتی میان داوطلبان جدید و پشت‌کنکوری وجود نخواهد داشت.
╭─┈┈
│ 𝙅𝙤𝙞𝙣➺ @Avaye_movafaghiyat
╰───────────────

بلند آن سر ک او خواهد بلندش        نژند آن دل که او خواهد نژندش

الکیه ۶تا درس تصویب شد و تمام

خدا از دهنت بشنوه

🔺 از سال ۱۴۰۵ به بعد، تمامی دروس  پایه‌های یازدهم و دوازدهم با تأثیر قطعی در نتایج کنکور اعمال خواهد شد

✔️ استاد خسروپناه با  بیان اینکه یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در این جلسه، تعیین تکلیف نهایی نحوه تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور سال ۱۴۰۴ بود و با اشاره به اختلاف‌نظر پیش‌آمده میان شورای عالی آموزش و پرورش و سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص میزان تأثیر معدل پایه یازدهم، اظهار کرد: با توجه به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش‌تر جزئیات این موضوع را به این دو نهاد واگذار کرده بود، اما به دلیل اختلاف‌نظر، مجدداً موضوع برای تصمیم‌گیری نهایی در صحن شورا مطرح شد.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبه‌ای که در بهمن‌ماه سال گذشته به تصویب رسید، قرار بود همه دروس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور دارای تأثیر قطعی باشند. اما با توجه به عدم آمادگی دانش‌آموزان، مقرر شد که اجرای کامل این مصوبه از سال ۱۴۰۵ آغاز شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۵ به بعد، تمامی دروس  پایه‌های یازدهم و دوازدهم با تأثیر قطعی در نتایج کنکور اعمال خواهد شد و دیگر تفاوتی میان داوطلبان جدید و پشت‌کنکوری وجود نخواهد داشت.
╭─┈┈
│ 𝙅𝙤𝙞𝙣➺ @Avaye_movafaghiyat
╰───────────────

بلند آن سر ک او خواهد بلندش        نژند آن دل که او خواهد نژندش

الکی؟ از دوسه ماه مونده به کنکورت بیست بار یه قانون تصویب کنن بگن رسمیه تو اخبار اعلام کنن بعد هربار ...

ببین من خودمم تو سرایط تو هم کاملامیفهمممممممم چی میگی پارسالم داداشم تو شرایظ تو بود و میدیدم چقدر ناراحته اما تنها کاری که میتونی بکنی تا این استرس نیاد سراغت اینه که رها کنی فقط رهااااااااااااا اصلا نگاه نکن چک نکن بگو خانواده ببینند به تو بگن تو تمرکزتو بزاری روی درس چون این شرایط برای همه هست 

ببین من خودمم تو سرایط تو هم کاملامیفهمممممممم چی میگی پارسالم داداشم تو شرایظ تو بود و میدیدم چقدر ...

خانوادم سر درنمیارن.خودمم و خودم.مدام چک میکنم تا اگه چیزی تغییر کرد منم اولویت هامو تغییر بدم.استرس داشتنمم طبیعیه.خدا ازشون نگذره که چندصدهزار دانش آموزو مثل اسباب بازی داری بازی میدن و سردرگم و خون به جیگرشون میکنن...

خانوادم سر درنمیارن.خودمم و خودم.مدام چک میکنم تا اگه چیزی تغییر کرد منم اولویت هامو تغییر بدم.استرس ...

اره دقیقا خیلی اشغالن اما اگه بدی به مامانت چک کنه یا پدرت بگه بهتره ولی خوب بازم هرطور میدونی اما خیلی استرس براش نکش میگذره همش 

من الان چجوری تاریخو جمع کنم ۲۷۰ صفحه چجوری ۷ فصل ریاضی تموم کنمچجوری فیزیک بخونم چجوری انسان محیط ب ...

نگذان نباش.بخدا اینارو راحت میخونی تموم میشه.اگرم نتونستی سال بعد ترمیم میکنی.نترس.از هیچی نترس.چون در عمل چیزی که ازش میترسی میبینی اونقدرم سخت نیست.میدونم چون منم پارسال شرایط تورو داشتم.میترسیدم و شکست خوردم.موفق باشی عزیزم🤍