2777
2789
عنوان

پسرم میگه اگه قانون از زن ها دفاع کنه خشونت کمتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست
راستش این جور موقعیت‌ها خیلی پیچیده‌تر از اینه که بگیم تقصیر کیه. اینکه پسره به هر دلیلی دست بلند کر ...

پسره هم خیلی زندگیش متوقف شده، کل زندگیشم فک کنم اندازه مهر اون دختر نمیشه، اره اشتباه کرده مهریه زیاد گذاشته ی مقدار جو گیر شده بود وگرنه اگ مهریه معقول تر بود یا فشار و اشتباه دختر کمتر بود الان اوضاعشون بهتر بود ایشالا ک زندگی اینا و همه جوونا بهتر شه خوشبخت باشن همه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قوانین طرف زن هم خیلی هستمثلا شنیدم زن میتونه کسی ک تحاوز کرده بهش رو بکشهیا پدر باید نفقه دخترشو بد ...

درسته که تو قانون یه سری چیزا به نفع زن‌ها نوشته شده، مثل نفقه یا مهریه، ولی اینا رو کاغذ قشنگه، تو عمل چطوره؟ مثلاً بله، اگه زنی بهش تعرض بشه و بتونه ثابت کنه، شاید قانون بگه حق داره از خودش دفاع کنه، ولی کی جرأت این کارو داره؟ پروسه قانونی و فشار جامعه عملاً دست و پاشو می‌بنده. نفقه هم همین‌طور؛ مرد باید بده، ولی اگه نده چی؟ زن باید بره دنبال شکایت و کلی دوندگی که آخرشم معلوم نیست به چیزی برسه. مهریه هم که می‌گی، تو خیلی از موارد بیشتر وسیله فشار مردا علیه زن‌ها شده تا حمایت از زن. تو خارج شاید پنجاه‌پنجاه هزینه‌ها رو بدن، ولی اینجا قانون میگه مرد مسئول نفقه‌ست، اما اگه مرد نخواد یا نتونه، زن می‌مونه تو هوا. اینا نشون می‌ده قوانینی که به ظاهر طرف زن‌ان، تو عمل اون‌قدر گره داره که خیلی وقتا به ضررشون تموم می‌شه. اسلام یه چیز گفته، ولی اجرا و فرهنگ ما یه چیز دیگه‌ست. به نظرم مشکل اصلی اینه که قانون و جامعه هماهنگ نیستن، وگرنه این همه زن تو تنگنا گیر نمی‌کردن.

درسته که تو قانون یه سری چیزا به نفع زن‌ها نوشته شده، مثل نفقه یا مهریه، ولی اینا رو کاغذ قشنگه، تو ...

نظرتون محترم ولی من اینو قبول ندارم ک قانون طرف زنها نیس یا مردا خیلی ظالمن ، مخصوصا اگه خانم پاش ب دادگاه برسه ک کار اونقدر سختی هم نیس خیلیم ب نفعشه

تو عمل همین جا ببینین طرف میگه بیس میلیون خرج خریدای عیدم شد همه شم شوهرم داد وای چقد کم داد قهرم. ی تاپیک پر بازدید بود مشابه این یادمه.

یا خانمی ک خودش درامد داره ولی دلش نمیاد از پول خودش برای خودش خرج کنه و میگه باید همه رو شوهرم بده هم دیدم اینجا.

اینا خیلی متفاوتن با پنجاه پنجاه. تو خارج اینا رو بگی یا بگی مرد زمین میخرع ب نام زنش میزنه و...  طرف شاخ درمیاره.ولی اینم قبول دارم خیلی از قوانین تو زندگی درست اجرا نمیشن 

قوانین طرف زن هم خیلی هستمثلا شنیدم زن میتونه کسی ک تحاوز کرده بهش رو بکشهیا پدر باید نفقه دخترشو بد ...

ولی همون اسلام دیه زن رو نصف مرد شهادت زن رو نصف مرد قرار داده اگ میخوای کلیشه ی تکراری  دیه مرد ب زنش میرسه رو بگی خب خیلیا میخوان مجرد بمونن اوناهم نصف مرد لحاظ میشن.

حق ولایت فرزند رو ب زن نداده و زن عملا رحم اجاره ای هست

حق خروج از کشور خروج از خانه کار تحصیل زن رو ب مرد داده

عملا جنس زن رو جنس دوم طلقی کرده

ب مرد اجازه خیانت و ارضای جنسی بی نهایت داده ولی حکم خیانت زن سنگسار‌ هست

اگ میخوای مغالطه کنی و بیای توجیح بیاری خودتو خسته نکن جانم هرکسی عقیده ای داره

ولی واقعیت زن ستیز بودنش تغییری نمیکنه 

لطفا با عقاید من کاری نداشته باشید

ولی همون اسلام دیه زن رو نصف مرد شهادت زن رو نصف مرد قرار داده اگ میخوای کلیشه ی تکراری دیه مرد ب ز ...

خیانت محصنه یا خیانت کسی ک متاهل باشه در هر صورت مرگه اگ ثابت بشه مرد و زنم نداره 

ولی همون اسلام دیه زن رو نصف مرد شهادت زن رو نصف مرد قرار داده اگ میخوای کلیشه ی تکراری دیه مرد ب ز ...

زن جنس دوم تلقی نشده اصلا در هیچ‌جا

بهترین شما با تقوا ترین شماس

مثلا مقام حضرت زهرا از مقام امام حسین و امام حسن و فرزندانشون بیشتر و بالاتره 

اینجا دیگه کم کم دارم از اونور بوم میفتن.به پسرت بگو نگران قانون نباشه قانونش هست شما باید یادبگیری چطور با همسرت رفتار کنی..بیشترمشکلات تو خانواده هست تو خانواده انصاف و انسانیت ومحبت مهمه..جای تعیین تکلیف برای قانون باید احترام ومحبت تو خانواده وبه بچه ها آموزش بدیم

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم