2777
2789
عنوان

بنظرتون برامامانم گوشی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من میشنوی هر چه زودتر یا خودت تنها یا با خواهر برادرت جمع شین پول بزارین براش گوشی بگیرین

آخه منم مامانم مثل تو بود همش خونه به ندرت بیرون میرفت رفت و آمدی هم به اون صورت نداره وقتی میرفتم پیشش میدیدم داره افسرده میشه خاله هام گوشی داشتن باهم تو ایتا و اینا در ارتباط بودن کلی کلیپ و فیلم و اینا واسه هم میفرستادن بعد مامانمو میدیدم همش تو خودشه همش خونس یه گوشی ساده دوربین دار داشت باهاش کار میکرد نهایت ۴ تا عکس بیکیفیت میگرفت دلش خوش بود با اینکه اون سال زیاد دستمون پول نبود پافشاری کردم روز مادر با داداشم پول گذاشتیم براش گوشی گرفتم کم کم بهش یاد دادم با اینکه اولش میگفت من گفتم نگیرین من مگه این گوشیارو میتونم یاد بگیرم ولی با صبوری منو داداشمو شوهرم بهش یاد دادیم براش برنامه ریختیم الان دیگه اخبار دنیارو از من زودتر و بیشتر میدونه بعضی وقتا خندم میگیره .واقعا دیدم روز به روز حالش بهتر شد دیگه اوقات بیکاری میره تو گروه های فامیلی و بسیج پیام میزاره پیامارو میخونه از همه چی اطلاع داره . اگه هیچ کاری در حقش نکرده باشم این یه کارمو خیلی دوست دارم

نگفته شماها نمیبینید هر چیزی رو باید به زبون آورد؟

خانوم شما چرا طلبکاری ؟ بعدم من از بهمن پارسال حقوق میگیرم فک کردی رفتم همشو براعشق و حال خودم خرج کردم؟

هرجا گفتم موفق باشی بایه خدافظی خوشحالم کن

حالت خوبه؟؟ من فک کردم ۷۰،۸۰ سالشهبزارید بنده خدا زندگی کنه ببینِ دنیا چخبره... الان دست بچه شیرخوا ...

نه عزیزم مثله شما حالم خوب پست قبلیمو شمام بخون

هرجا گفتم موفق باشی بایه خدافظی خوشحالم کن

خانوم شما چرا طلبکاری ؟ بعدم من از بهمن پارسال حقوق میگیرم فک کردی رفتم همشو براعشق و حال خودم خرج ک ...

من طلبکار نیستم، من بحثم شما نیست قبل از شما وظیفه پدرتون هست که حداقل ها رو برای مادرتون فراهم کنه