2777
2789
عنوان

فانتزیای ذهنی شوهرنو چجوری از سرش بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 47 پست
اون خانوم اصلا منظورش با اسی نبود رو یکی دیگه ریپ زده بود که گفته بود روز۳یا۴بار رابطه دارن حالش از ...

اینم کامنت های همون خانمه!

ببین میتونی کنار بیایی!

شما فقط بخشی که میتونی باهاش کنار بیایی رو خوندی

"اسی همسرم منم لنگه همسره توهس ماله من همش چرت و پرت میگه تو را بطه ولی من دیگه تو این اواخر خودکشی زده بود به مغزم اونقدر حالم بد بود عید رفتم از امام رضا کمک خواستم گوش شیطون کر الان چرت و پرت حرف زدنش. (ت ر ی سام میخواست) خوب شده ولی گرمیش سرجاشه اصلا درک نداره هر جا باشه هر مکان باشه "

اینم کامنت های همون خانمه!ببین میتونی کنار بیایی!شما فقط بخشی که میتونی باهاش کنار بیایی رو خوندی"اس ...

فقط با ت ر ی سام خواستنش کنار نمیام بقیش خوبه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اولا من متاهلم و رابطه رو خدمت نمیبینم که بخوام اماده به حدمت باشم خودم هم لذت میبرم و اینکه باید دی ...

بله روحیات متفاوته ولی اینم کامنت همون خانمه

قابل تحمل نیست!

"اسی همسرم منم لنگه همسره توهس ماله من همش چرت و پرت میگه تو را بطه ولی من دیگه تو این اواخر خودکشی زده بود به مغزم اونقدر حالم بد بود عید رفتم از امام رضا کمک خواستم گوش شیطون کر الان چرت و پرت حرف زدنش. (ت ر ی سام میخواست) خوب شده ولی گرمیش سرجاشه اصلا درک نداره هر جا باشه هر مکان باشه "