2777
2789
سلاااام به روی ماهت😄♥️چه زود بیدار شدی چندخوابیدی؟

💚😘

دیروز کار بانکی داشتم از صبح زود بیدار شدم رفتم انجام دادم و تا عصر بیدار بودم بعد عصر هم باید میرفتم گوشی میخریدم که نشد و ساعت ۶ عصر دیگه دیدم نمی‌تونم پلکام رو باز نگهدارم خوابیدم تا ۴ونیم صبح امروز 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا قبلیا رو طبیعی بودم ولی این سری سزارینم، دکتر نوبت داده برای ۳۶ هفته فکر نکنم تا ۳۷ برسونم 😑 ...

انشالا بسلامتی زایمان راحتی داشته باشی

من دوتا سزارین بودم خیلی زود بعدش پاشدم انتخاب خودم بود از طبیعی می ترسیدم الآنم برگردم عقب بازم ترجیحا سزارین

💚😘دیروز کار بانکی داشتم از صبح زود بیدار شدم رفتم انجام دادم و تا عصر بیدار بودم بعد عصر هم باید م ...

وااای اون لحظه خواب سنگین چقد میچسبه ☺️

من حالا صبح باید برم بانک فردا 

گوشی هم خریدی؟مبارک باشه

وااای اون لحظه خواب سنگین چقد میچسبه ☺️من حالا صبح باید برم بانک فردا گوشی هم خریدی؟مبارک باشه

نه دیروز بیهوش شدم نخریدم 😂 امروز که دیگه صد در صد باید برم بگیرم با این گوشی اضافه بابام که دستمه راحت نیستم 

وای که من اینقدر سر گوشی هام بلا اومده که نگو یا سرقت شد یا خراب شد یا کلا شکست مخصوصا از سرقت دوباره خیلی میترسم ولی چاره ای نیست گفتم قیمت پایین تر میگیرم به قول مامانم حداقل اتفاق بدی افتاد کمتر حرص بخورم 

وای من عاشقشم ولی هنوز فرصت نشده یاد بگیرم، کلاس رفتی یا آنلاین؟

خیلی لذت بخش برام عاشق کارمم ☺️

نه خودم تجربی یاد گرفتم اولش صابون سازی دوره دیدم بعد یه مدت بازار کار صابون خوب نبود وارد شمعسازی شدم 

نه دیروز بیهوش شدم نخریدم 😂 امروز که دیگه صد در صد باید برم بگیرم با این گوشی اضافه بابام که دستمه ...

انشالا امروز میخری🙏🏻♥️

بخواب که سرحال بری برای خرید

منم از گوشی شانس ندارم پارسال تو پارک ارم ازم دزدیدن چندماه نخریدم اصلا همه کار وزندگیم تو گوشی بود چقد گریه کردم

جدید خریدم ولی قبلی هم پیدا شد رفتم آگاهی گرفتم اونو دادم مامانم