2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم کل ۲۴ ساعت شبانه روز ول میکنه فقط ۲ تا ۵ صبح یادش میاد درس بخونه نور اتاقش میفته تو اتاقم منت ...

ببین منم دوران تحصیل شب تا صبح بهتر درس می‌خواندم

شما چشم بند بزار بخوابم

الآنم برای کارم شب تو سکوت خونه وخلوتی بهتر و مفیدترم

منتظر اذانم نماز بخونم گریه کنم بخابم

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بیشتر ببینید
ببین منم دوران تحصیل شب تا صبح بهتر درس می‌خواندمشما چشم بند بزار بخوابمالآنم برای کارم شب تو سکوت خ ...

من کاریش ندارم حرفی ام نمیزنم تحمل میکنم چون اگه قبول نشه میدونم میفته گردن من:)) 

چشم بند ندارم 

التماس دعا🙏🏻گریه چرااااا

دلم گرفته🫠عشق یطرفه❤️‍🩹

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بیشتر ببینید
این ساعت ؟!تنها بودن مادرشون؟

خونه ی مامانش شهرستانه.

عید امسال نرفتیم خونشون.

این اولین فرصته شوهرم داره میره خونشون که ناراحت نشن.

منم البته حق میدم ولی تمایل ندارم این مسیر طولانی رو برم

ازطرفی مرخصی کاریمو نمی خوام الکی از دست بدم باید برم سرکار.