2777
2789
عنوان

کیا بی خوابی داشتند تو بارداری بیاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 43 پست
آخه چجوری تحمل کردید من نه روز میتونم بخوابم نه شب

من سر بارداری اولم اصلا خواب نداشتم سرحال قبراق 

چشمم اصلا خسته نمیشد 

شبا هم اهن نخور 

قرص عوارض دار نخور 

جایی بخواب که راحت باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست ندارم بخورم خیلی عوارضش زیاده تحمل می کنم

یه راه حل بهت میدم برای من ک جواب دادمن قرص روباخوذم همه جامیبردم دلم ب این خوش بودک باهامه هروقت استرس بگیرم میخورم چون میدونستم باهام هیچوقت استرس نمی‌گرفتم

من سر بارداری اولم اصلا خواب نداشتم سرحال قبراق چشمم اصلا خسته نمیشد شبا هم اهن نخور قرص عوارض دار ن ...

یه دوهفته عید رو رفتم خونه مامانم اینا حالم خیلی خوب بود شبا هم می‌خوابیدم قشنگ اومدم خونه خودم اینطوری شدم

در طول روز نمیخوابی؟ تازه هفته ات که بره بالاتر از بیخوابی بدتر هم میشیقرصتو دکتر زنان داد یا روانپز ...

نه تو طول روز هم نمیتونم بخوابم والا بخاطر بی قراری هام دکتر روانپزشک گفت بخور چون قبل بارداری هم این دارو رو خورده بودم ..فکر کردم حالتای افسردگیم برگشته مراجعه کردم روانپزشک گفت بخور موردی نداره ولی تپش قلب برام آورد بدتر 

دکتر زنان هم گفت هرچی روانپزشک بگه اگه میدونی نمیتونی تحمل کنی بخور