2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر بین ۲۰ تا ۲۵ سالگی اوج جذابیتشه بعد اون کم کم موها شون کم پشت میشه و بدنشون مثل این دوران که گفتم راست و ریست نمیمونه کمی هم چاق تر میشن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
پسر بین ۲۰ تا ۲۵ سالگی اوج جذابیتشه بعد اون کم کم موها شون کم پشت میشه و بدنشون مثل این دوران که گفت ...

اره رلم ۲۴ سالشه 

بیبی فیسه و موهاش خیلی پرهه خیلی 

امیدوارم از حالت بیبی دربیاد 

صورتش از من کوچیکتر میزنه🤦‍♀️

عشق من سی سالشه وقتی الانشو با عکسای چند سال پیشش مقایسه میکنم میبینم الان مردونه تر شده ولی فکر کنم هر چی سن بالاتر میره بیشتر قیافه جا میفته

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
عشق من سی سالشه وقتی الانشو با عکسای چند سال پیشش مقایسه میکنم میبینم الان مردونه تر شده ولی فکر کنم ...

عزیزم نگا کن ببین صورتش فرق کرده؟

من رلم ۲۴ سالشه خیلی بیبی فیسه 

ینی درمیاد از این حالت؟۱ورتش از من کوچیک تره اصابم خورده 

من میخام برم کاشت مو جلو سرم انجام بدم صورتم کوجیک شه

اره رلم ۲۴ سالشه بیبی فیسه و موهاش خیلی پرهه خیلی امیدوارم از حالت بیبی دربیاد صورتش از من کوچیکتر م ...

منم پسری ک دوسش دارم بین ۲۰ تا ۲۵ سالگی بینهایت جذاب بود..موها پرپشت..خوشتیپ...بدنش رو فرم ..الان برعکس شده صورتشم تپل شده خیلی...اصلا کلییییی فرق کرده کلی...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
عزیزم نگا کن ببین صورتش فرق کرده؟من رلم ۲۴ سالشه خیلی بیبی فیسه ینی درمیاد از این حالت؟۱ورتش از من ک ...

تغییر که اره مثلا صورتش نسبت به قبل کشیده تر شده صورتش جا افتاده دیگه انقد بیبی فیسم نیست ولی 24 سالگی هنوز بچس بابا تا 30 روال میشه نگران نباش

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
منم پسری ک دوسش دارم بین ۲۰ تا ۲۵ سالگی بینهایت جذاب بود..موها پرپشت..خوشتیپ...بدنش رو فرم ..الان بر ...

عزیزم ایشالا رل منم اینجکری شه صورتش بزرگ شه🤲🤲چون اینجوری حس غریبی دارم 

منم بیبی فیسما ولی اون ریزتره