2777
2789
عنوان

شوهرتون ماهی چقدر بهتون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 40 پست
من باردارم خرج لیزر و آرایشگاه و ناخن و اینا فعلا ندارم ولی با اینکه پول زیاد تو دست و بالم هست نمیف ...

من خیلیییییییی پس انداز مهم برام 

می‌دونی چیه به نقطه امن زندگی نرسیدم🥺

بخاطر همین موضوع سعی بر این پول کم پارسیان بگیرم به اسم خودم برای آینده خودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خیلیییییییی پس انداز مهم برام می‌دونی چیه به نقطه امن زندگی نرسیدم🥺بخاطر همین موضوع سعی بر این پ ...

خوب میکنی منم قبلا همینکارو میکردم یه مدته بی خیال شدم

البته به اطرافیانم خیلی کمک میکنم

من خیلیییییییی پس انداز مهم برام می‌دونی چیه به نقطه امن زندگی نرسیدم🥺بخاطر همین موضوع سعی بر این پ ...

منکه همه حقوقمو با شوهرم خرج زندگی میکنیم ینی اشتباه میکنم؟

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
خوب میکنی منم قبلا همینکارو میکردم یه مدته بی خیال شدمالبته به اطرافیانم خیلی کمک میکنم

من دیوونه یا عاقل 

خودم عید نه رنگ مو گذاشتم 

نه لباس خاصی خریدم

نه مژه نه هیچی 

اما پنج پک سبد خانواده برای پنج خانواده نیازمند خریدم دادم

فکرش میکنم چقدر مظلومم

من دیوونه یا عاقل خودم عید نه رنگ مو گذاشتم نه لباس خاصی خریدمنه مژه نه هیچی اما پنج پک سبد خانواده ...

آی ننه😍😍😍

چه خوش قلبی استارتر💚

دنیا به آدمایی مثل شما خیلی نیاز داره😍

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

منکه همه حقوقمو با شوهرم خرج زندگی میکنیم ینی اشتباه میکنم؟

آره گلم 

مردا قدرنشناس ترین موجودات توی کره زمین هستند 

شده روزی ازت تشکر کنه و چیزی بنامت بزنه؟

زن ها دستشون به هیچی بند نیست نیاز دارن به پس انداز مخفی 

من دیوونه یا عاقل خودم عید نه رنگ مو گذاشتم نه لباس خاصی خریدمنه مژه نه هیچی اما پنج پک سبد خانواده ...

خیلی خوبه که خدا خیرت بده حتما برکتش وارد زندگیت میشه گلم 

من و بگو که همش قرض میدم به دور و بریام😒

ایول بهش نمیاد باهام خیابون که خودش کارت بکشه😑

ازشون رک بخواه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
ماهی ۳ تومن واقعا چیز زیادی نیست الان ی مانتو ۳ میلیونه بگو بیشتر بهت بده برده ک نگرفته

گفتمش گفت من همین سه تومن میدم 

می‌دونی چیه من بس خرج نکردم با خرج کردن آشنا نیست💔

الان جاریم رنگ کرده عید هشت میلیون من هیچی نکردم 

نمیدونه حتی رنگ چقدر 

آی ننه😍😍😍چه خوش قلبی استارتر💚دنیا به آدمایی مثل شما خیلی نیاز داره😍

چه فایده الان اشک توی چشمام 

حس ساده بودن دارم 

حس ظلم کردن به خودم دارم 

ببین سه تومن چطور و عاقلانه دارم برنامه ریزی میکنم برای آینده خودم اما هرکس بود می‌گفت سه تومن چیزی نیست و میداد یک مانتو