2777
2789
عنوان

بنظرم خانمهایی که رانندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6334 بازدید | 276 پست
و منی که ۱۴ سالگی یاد گرفتم تو نامزدیم و اوج هیجان زدم تو خط..ش..و..ت.ی 🤣🤣🤣🤣 و تا الان در حا ...

باریکلا😂😂😂منم سنم خیلی کم‌بود پشت پیکان بابام یاد گرفتم😂😂😂

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که ۱۴ سالگی یاد گرفتم تو نامزدیم و اوج هیجان زدم تو خط..ش..و..ت.ی 🤣🤣🤣🤣 و تا الان در حا ...

شوتی سواری؟ اهل کجایی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
چه شیر زنی اخه😁 یه رانندگیه دیگه. یه سر بیا اتاق عمل ببین چجوری دل روده باز میکنیم اونو بگی شیر شا ...

خب البته که اون کار دل شیر میخواد.ولی چون من الان هدفم رانندگی بنظرم اون اراده بیشتری میخواد

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

کار سختی نیست، تمرین کن، ترس افراطی رو از خودت دور کن

الله اکبر✌🏻الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا 👊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون.امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے(علیه السلام):در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند.نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار وگاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم.مرگ برحقوق بے بشر

بیشتر ببینید
خب البته که اون کار دل شیر میخواد.ولی چون من الان هدفم رانندگی بنظرم اون اراده بیشتری میخواد

اولش همه ترس دارن بیشترم به خاطر وجود اقایونیه که هی تا خانوم میبینن میخوان موقع رانندگی اذیت کنن البته مردای خوبم هستن.  خودمونم ک ذاتا اعتماد به نفسمون تو رانندگی کمه.  درست میشه ب مرور

باور کن اصلااا سخت نیستبابا هممون از اول راننده نبودیم کهتمرین میخواد و اینکه نترسیمربی خوب و شجاع د ...

۱۰ سال پیش گواهینامه گرفتم و دیگه اصلا نشستم و الان به دلایلی باید راننده بشم و میخوام کم کم با شوهرم از جاهای خلوت شروع کنم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
شوتی سواری؟ اهل کجایی

من حالا میتونم فقط بگم دورگه ترک و کوردم

تو کرمانشاه زندگی  میکنم

کاربر جدید هستم کاربری سابقه داره و مال کسه دیگه ای بوده الان دست منه و من کاربر جدید هستم🥰🥰

اره وگرنه سال ۸۸ گواهینامه گرفتماون وقتا ماشین دوستامو قرض میگرفتم دم غروب خیابونای شلوغ میرفتماما ا ...

ترس و استرسو بزار کنار

البته اگه بهش احتیاج داری

چون من خودم بدون ماشین واقعا سختمه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...