2777
2789
از کاشت ابرو راضیی؟زمخت نشده؟

اولاش بدم میمد حالا عادت کردم 

ببین خواهرم زده کلفت موکت انگار زده ولی مال من خوبه 

همه میگن مال من قشنگتره از اون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولاش بدم میمد حالا عادت کردم ببین خواهرم زده کلفت موکت انگار زده ولی مال من خوبه همه میگن مال من قش ...

مبارک باشه کجا انجام دادید؟

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

ی کم به اونا که محتاج یک ملیونن نون شب ندارن بخورن کمک کن خیرش رو حتما میبینی مطمعن باش بلاها ازتون ...

به جان پسرم خیلی کمک میکنم

بعضی وقتا شده کسی رو تو خیابون دیدم که محتاج بوده تا دم عابر بانک پول کشیدم دادم بهشون

آدم بی تفاوتی نیستم

مبارک باشه کجا انجام دادید؟

کلینیک مدرن دوتامونم اونجا انجام دادیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کلینیک مدرن دوتامونم اونجا انجام دادیم

مبارکتون باشه

منم خیلی دلم میخاد انجام بدم ولی دوستان و فامیل پشیمونم میکنن که نکن ابروهات زمخت میشه بدحالت میشه و از این حرفا

مبارکتون باشهمنم خیلی دلم میخاد انجام بدم ولی دوستان و فامیل پشیمونم میکنن که نکن ابروهات زمخت میشه ...

ابرو های خودت خوبه؟ 

من خواهرم هیچی ابرو نداشت تاتو کرده بود ریمو کرده بود اصلا هیچی افتضاح بود  

من معمولی بودم ولی چون شوهرم و وشوهر خواهرم بیماری دارند که باید باهم رقابت کنن چون خواهرم میکرد شوهرمم گفت توام بکن من کم تراکم زدم 

عزیزم برای زاویه سازی دائم صورت چیکار کردی

عمل کردم گلم 

مرسی عزیزم مبارکه؟ من یه بار ژل زدم ولی همش رفت هزینش چقدر شد؟

حدود ۴۰تومن با داروهامو ویزیت و همه چیزاش 

من سه سال پیش همه کارامو‌کردم 

لابیا پلاستی تو‌کلینیک ۳تومن 

تخلیه غبغب ۵تومن

بوکال 3تومن 

بینی ۳۰تومن