2777
2789
عنوان

چجوری جهاز آبرومند بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 76 پست
خودتون برید سرکار.

من دانشجوعم از صبح تا ساعت شش ونیم کلاسم امروز میبینی نیستم کلاس نداشتم شوهرمم نمیذاشت دوران دانشجوییم برم

بخاطر بی غیرتی پدرم نمیتونستم درسمو بذارم کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی سخت نگیر به خودت

در حدنیاز بگیر وسایل ساده و کاربردی بخر

وسیله ای مول سرخ کن چای ساز گوشکوب برقی توستر و اینا اصلا ضروری نیستن من مه هیچ استفاده نکردم فقط اسراف شد

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

عزیزم به خیرها سری بزن. از ترب وسایل رو ارزون تر بخر.فقط واجب هارو بخر‌ .پدر من خرپول بود ولی پول کم داد‌.معتقده نباید ریخت تودهن داماد. فقط واجب هارو گرفتم،،البته مارک عالی...خرده ریزه نخریدم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من دانشجوعم از صبح تا ساعت شش ونیم کلاسم امروز میبینی نیستم کلاس نداشتم شوهرمم نمیذاشت دوران دانشجوی ...

بره اسنپ حداقل!!! مادرت شغلشون چیه؟ قربون زحماتش😊😊

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خودت چه راهی به ذهنت میرسه ؟ من میگم در حد سیصد،دویست وام بگیر خانوادگی یا کم بهره از هرجا ک میدونی ...

اره واقعا راست میگی 

ولی تولیدکننده از کجا پیدا کنم

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

وامت رو بگیر ،حتی اگه شولرت لدزم نداره مال اونم بگیر.

یخچال و چند تیگه بزار به عهده پسر،لوارم برقی غیر لارم نگیر مثلا جای آسیاب و آب مرکبات گیر وآبمیوه گیر یه دونه سه کاره بخر ،بجای غذا ساز پیشرفته و چرخ گوشت واینا یه خورد کن بخر با چند تیغه .یا کوشتکوب برقی بخر فقط....بجای چندتا سرویس غذا خوری دودست بخر  ۱۲ نفره ....قابلمه یه سرویس گرون قبمت یکی ساده بخر

اصلا دنبال خرده ریز جهیزیه نرو،اینا دیده نمیشناول مبلمان،یخچال فریزر،لباسشویی،گاز و(اگه خواستی ظرفشو ...

آخه واقعا الان با سیصد تومن چیکار میشه کرد 

همین یه مبل ساده شده 40تومن تازه بیخودی ترینش

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹