2777
2789
شما چه برندی زدی هر سیسی چند

من که نزدم دخترعمه م زد بهش گفتم درد داشت گفت ن گفتم دوستم زده بود دور لبش کبودشده بود گفت اگ جنسش خوب باشه هیچ جوری نمیشه درد هم نداره اون هر سیسی رو زده بود ۴ ملیون فک کنم 

'ش‍‌دی‌زی‍‌ب‍‌ات‍‌ری‍‌ن‌دل‍‌ی‍‌‍‌ل‌،ب‍‌رای‌ِری‍‌خ‍‌ت‍‌ن‌ِاش‍‌ک‍‌ام'.)🖤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باورت میشه اصلا نپرسیدم چون بلد نبودم هیچی یک نیم زدم ترمیم مونده نیم سیسی هم اونجا میزنم از ۹۰۰تومن ...

هزینش یک و نیم شد یا یکو نیم سیسی زدی ؟بنظرت چقدرش جذب شده نصفش یا بیشتر 

این منم از همه جا وا مانده….                                             

نه بگو نیم سیسی زدم نصفش باور اول جذب میشه ترمیم حتما باید رفت جذبم نداره فرم میگیره خوشگل

هزینش چقدر شد ؟؟برا من نورامیس گفته هر سیسی ۱۲۰۰ 

اودری ۷۵۰ 

میخام بدونم در حد ژل شما هس که بمونه 

این منم از همه جا وا مانده….                                             

من که نزدم دخترعمه م زد بهش گفتم درد داشت گفت ن گفتم دوستم زده بود دور لبش کبودشده بود گفت اگ جنسش خ ...

نه بیشتر کبودی از جنس لب و دست خود دکتر می‌ره واکنش خود بدن چی باشه 

من دوستم سیسی ۵تومن زد من یک خوردی هردومون علائم هامون یکی بود 

هزینش یک و نیم شد یا یکو نیم سیسی زدی ؟بنظرت چقدرش جذب شده نصفش یا بیشتر

واسه من توی تخفیفات نوروزی هر سی سی ۶ تومن شد ... گفت در حالت عادی ۹۸۰۰ هست ... و یه برند فرانسویه ... اسمشو نمیدونم ... تهشو هم برام نگه داشت گفت دو هفته دیگه بیا اگه لازم باشه برات ترمیم میکنم

هزینش چقدر شد ؟؟برا من نورامیس گفته هر سیسی ۱۲۰۰ اودری ۷۵۰ میخام بدونم در حد ژل شما هس که بمونه

بستگی به ژل داره چقدر بشه من از ژل سر در نمیارم همینجوری میزنم به قول مامانم ببینم تا کی زندم😂 

من یکو نیم زدم نصفش جذب شد انگار نیم سیسی زدم چون بار اول بود ترمیم ک برم فرم اصلی میگیره من با ترمیم حدود ۳تومن میشه 

نه بیشتر کبودی از جنس لب و دست خود دکتر می‌ره واکنش خود بدن چی باشه من دوستم سیسی ۵تومن زد من یک خور ...

فکر کنم واسه من همه ش ورم باشه الان چون یه سی سی بیشتر نزدم  ... آخه لبای خودم خیلی کوچیک بودن

فکر کنم واسه من همه ش ورم باشه الان چون یه سی سی بیشتر نزدم ... آخه لبای خودم خیلی کوچیک بودن

آره من ۴روز گذشته ازش ورمش نصف شده بااینکه یکو نیم سیسی زدم کوچیک شده البته من احتیاط نکردم 🤡 همشو گذاشتم برای ترمیم جبران کنم