2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا دعوا نکنید چشم ابرو فقط لر کافیه بیاین لرستان وفور چشم قشنگ رو ببینید 

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

بیشتر ببینید
مقاومت نمیکنم با ترک ها خیلی معاشرت دارمخیلیاونچه که میبینم با اونچه که اینجا می‌شنوم خیلی تفاوت دار ...

والا ما خودمون ترکیم با ترکا معاشرت داشتیم ماهم دیدیم 

مامانم فارسه بابام تورک 

خانواده بابام به شدت خوشگلن 

اغلب چشمای زیبا و پوست خوب و گندمی یا سفید 

عزیزم چرا مقاومت میکنیترکا به چشم خوشگلی معروفن از اول میگن همه چشم ابرو کردا چشماشون هم خوبه

دوست ها و فامیل های خیلی خوبی هم هستند ولی خوشگل واقعا توشون زیاد نیست

چطور اینجا میگن خوشگل فقط ترک تعجب میکنم

عزیزم چرا مقاومت میکنیترکا به چشم خوشگلی معروفن از اول میگن همه چشم ابرو کردا چشماشون هم خوبه

مشخصه با ترکا مشکل داره انگار 😂😂😂وگرنه همه خرما و به چشم آبروی کشیده و مژه بلند و چشم درشت میشناسن

مقاومت نمیکنم با ترک ها خیلی معاشرت دارمخیلیاونچه که میبینم با اونچه که اینجا می‌شنوم خیلی تفاوت دار ...

شما شاید ندیدی این همه ادم دیدین ده ها ساله میگن.

تو هر شهری زشت هس شاید زشتا چش زشتاش دیدی

شاید برادرِ😂

بازم اگه باشه خیلی وقیحه

مردی که اینقدر جسارت بی حد داشته باشه باید بره بمیره 

زنده بودنش فقط تلف کردن اکسیژنه و ذله کردن دیگران

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
والا ما خودمون ترکیم با ترکا معاشرت داشتیم ماهم دیدیم مامانم فارسه بابام تورک خانواده بابام به شدت خ ...

دقیقا این کاربر کلا ساز مخالف میزنه معلوم نیست چ مشکلی داره😁

مشخصه با ترکا مشکل داره انگار 😂😂😂وگرنه همه خرما و به چشم آبروی کشیده و مژه بلند و چشم درشت میشناس ...

دقیقا

من حتی تو پیامم گفتم کردا هم چشا خوبی دارن

این دو تا رو شنیدم همه جا گفتن.