2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم درشت و رنگی با مژه های بلند نشونه ی شمالی هاست

نگفتم رنگی 

ترکا چشمای زیبایی دارن معمولا هم با همین ویژگی شناخته میشن

ولی درکل چشم درشت برای یه قومیت قطعا نیست 

شیرازیا هم چشمای درشت و کشیده ای دارن 

جنوبیاهم به مدل چشم ابروشون معروفن

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
والای دخترا ترک و کورد و شیرازی و فارس به زیبایی معروفن انگار فقط ما موندیم این وسط

ما بهر تماشای جهان آمده ایم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

راننده اسنپا جدیدا پرو شدن!

دیروز منم گزارش زدم‌برای یکیشون صبح تماس گرفتن گفتن پیگیری کردن و دیگه حق  ثبت نام اسنپ ندارن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید