2777
2789

توی خواب داشتم میرفتم پیش یکی ک اصلا نمیشناسمش و بهش بگم برام دعا کن برای ازدواجم برای خوشبختیمون یهو چشمم خورد ب پدربزرگم که فوت شده داره رد میشه 

*من پدربزرگمو خیلی دوست داشتم بقیه نوه ها اصلا بهش اهمیت نمیدادن ولی من وقتی میرفتم شهرستان بغلش میکردم دست و پاشو ماساژ میدادم براش میرقصیدم و.... همیشه میگفت تو دختر خودمی بقیه رو اندازه تو دوست ندارم خیلی مهربون بود*

سریع دویدم سمتش گفتم بابا خوبی و ذوق کردم ک بعد دو سال دیدمش همیشه ی جور خاص می‌خندید خندید و گفت روله چطوری و بوسم کرد گفتم حالم خوبه مامان بابا اینا هم خوبن 

یهو گفت همیشه دعای خیر براتون میکنم مخصوصا خودت🫠

هیچ کدوم از نوه و بچه هاش خیرات نمیدن براش ولی من با اینکه دورم همیشه خیرات میدم یا پول به نیازمندا 

یعنی چی خواب خوبی بوده دیگه🥺؟؟

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

اره جاش خوبه

روله اسمتته

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂 شهرهای بهشتی از لولو و مرجان قصرهایی از یاقوت خانه هایی از زبرجد غرفه ها و دکاکین از طلا و نقره 💗

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.