2777
2789

من واسه عمل سرکلاژم (یک عمل برای جلوگیری از سقط جنین و کوتاه بودن دهانه رحم)انقد توی سایت خونده بودم و همه ناراضی بودن کلی ترسیده بودم ولی وقتی رفتم بیمارستان واقعا برام مثل تفریح بود با مامانم نشسته بودیم و بعد عملم کلی خوراکی خوردیم😂

واسه باز کردن بخیه هم کلی میترسیدم و وحشت داشتم ولی دیروز که رفتم اصلا اذیت نشدم فقط همون دستگاه معاینه واژن یکم درد داشت 

واقعا نمی‌فهمم چرا بعضی ها که خودشون رو هم با تجربه میدونن همچین چیز هایی رو میان تو سایت میگن که افرادی مثل همش استرس بگیرن.

آره منم انجام دادم ترس نداشت.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

ببین بستگی به بیمارستان داره که چقدر مادرش مجرب باشن 

کجایی هستی

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره منم انجام دادم ترس نداشت.

باور نمیکنی من تو سایت خونده همه میگفتن بعدش انقد خونریزی کرده بودم که مطب و صندلی پر خون شد بعد من موقع باز کردن خیلی خیلی کم خون ریزی داشتم که اونم واسه التهاب بخیه بود

روزی که رفتم مطب از استرس همش بالا میاوردم 😑

دیگه زودتر نترس بعدم مقاومت هر کس فرق داره یکی میبینی مثلا با معاینه خیلی مشکل داره واسش شکنجس ولی یکی درد زایمانم میتونه تحمل کنه پس به حرف بقیه توجه نکن

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

من سرکلاژ کردم اینکه بیهوشم و اصلا آدم نمیفهمه ولی بازکردن ش واقعا بزام درد داشت ، خوب شاید بدن هر کسی هم فرق داره ، مهارت پزشک هم موثره 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

منم الان سرکلاژ هستم خیلی میترسم

من دردی که داشتم واسه اون دستگاه معاینه واژن بود 

اونم کلا بیست ثانیه طول کشید 

کشیدن بخیه رو هم که اصلا حس نکردم فقط صدای قیچی رو شنیدم که فهمیدم تموم شد 

یکم برام درد داشت ولی قابل تحمل بود

استراحت هم کلا دو هفته بعد عملم داشتم بعدش زندگی عادی همش بیرون بودم پیاده روی داشتم 

من دردی که داشتم واسه اون دستگاه معاینه واژن بود اونم کلا بیست ثانیه طول کشید کشیدن بخیه رو هم که اص ...

جدی چه های خوب خدا را شکر 

منم سرکلاژ هستم البته برای بار دوم ولی میترسم از جام پا بشم همش خوابیدم ، هیچ جا هم نمیرم 

تو چرا سرکلاژ شدی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات