2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا ی غذا را چند وعده میخورن من اوردم بالا🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 39 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا حالم بدع هنوزم حالت تهوع دارم 🤮🤮

دمنوش گرم بخور

زعفرون پونه اینا معدت سردی کرده ولی کاش بری بیمارستان 

دوتا بوه بر اثر خوردن ماکارانی ای ک دوباره گرمش کرده بودن مردن بخاطر سمی ک توش به وجود اومده بوده

نکنه توام با اون سم مسموم شدی🤦🏻‍♀️

کاربری دست دونفره🦋🌸

بنظرت من مشکل دارم ینی معده م بیماره؟ یا طبیعه ک تو وعده سوم نتونستم بخورم؟

ممکنه  غذا فاسد شده باشه که اینقدر حالتون بد شده هم اینکه معدتون قدرت هضم غذا مونده را نداشته که طبیعی هست این مورد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید

خب فقط واسه یه وعده بپز من که جز قیمه و قرمه غذای دیگه بیشتر نمیپزم فقط همون یه وعده اندازه خودمون دو نفر میپزم حالم بد نمیشه عادت به غذای مونده ندارم دوست ندارم یه غذا رو چند وعده بخورم غذای تازه و گرم دوست دارم فقط