2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبلاً زیاد ف ل 

گرفتم خیلی ام اتفاق می‌افتد و اینکه خودم به شدن حساس ششم قوی داشتم از بچگی طوری بود که انگار یکی بهم پشت سر هم الهام می‌کنه .... ولی دیدم همش غیر ارگانیک بود و حتی یکی از دلایل زندگیم با همسرم دچار مشکل بود ‌ قال بود و‌دیگری مادر همسرم که تو کار دعا و‌طلسم بود و خیلی پیش دعا نویس رفته بودن 

🕊
من قبلاً زیاد ف ل گرفتم خیلی ام اتفاق می‌افتد و اینکه خودم به شدن حساس ششم قوی داشتم از بچگی طوری بو ...

میشه اکر کسیو به یاد داری که خیلی دقیق بود رو به منم معرفی کنی

منم خیلی گرفتم🥲

اره زیاد

تو اینستا زیاده ی پیج بود بر اساس ماه تولد میگفت و بیعضیاش‌ درست در میومد مثلا میگفت توی دو وعده دیدار داری ولی طرف خودشو میزنه اون راه که دقیقا واسم پیش اومد😂

میشه اکر کسیو به یاد داری که خیلی دقیق بود رو به منم معرفی کنیمنم خیلی گرفتم🥲

والا کار ما داره شرمنده و اینکه نه عزیزم دیگه هیچ نشونی ندارم . الهی هر چی خیره براتون پیش بیاره خداوند .ببین امسال سال پاکسازی رها کنید خودش به بهترین حالت ممکن رقم می‌زند بیین خیلی خیلی آدم دوست داره بدونه چی میشه اما خوب ب هر حال دست خودمون به همه محیط ی مدت عشق بده معجزه وار براتون درست میشه . منم تو شرایط سختی هستم اما توکل بر خودش ک خوشگل برام می‌چینه

🕊
والا کار ما داره شرمنده و اینکه نه عزیزم دیگه هیچ نشونی ندارم . الهی هر چی خیره براتون پیش بیاره خدا ...

واسه من هیچی درست نمیشع همش بدتر و بدترو بدتر میشه!!!