2777
2789
عنوان

خواب دیدم از طرف حضرت معصومه بهم گل دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 28 پست
وااا این خواب دیده تو واقعیت نبوده ک عجیب باشه این همه خواب ائمه رو میبیننیا اموات خودشون که بهشون ...

منظورم همین بود که خواب بی معناییه.چون ممکن نیست.از اون خواب های تخیلی و رویائیه.مثل خودم که چندین بار خواب پرواز کردن دیدم.خیلی هم قشنگ بود.خوابه دیگه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گریه چرا میکنید؟ دعا کنید داداشم این هفته عملش به خوبی انجام بشه عمل دومشه گناه داره سه ماهه رو زمین ...

نه از خوابت خوشم اومد

دلم گرفت برا حرم حضرت معصومه

ان شاالله به حرمت و پاکی بانو حضرت معصومه داداشت شفا میگیره

عمل داداشت که بخوبی انجام میشه و بنظرم خودت هم توی یه آرزو یا کاری که دلت میخواد انجام بدی موفق میشی. برای اونایی که ازدواج کردن گل فرزند پسر تعبیر میشه 

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

چرا میخوای نظر بقیه رو بدونی ک هرکی ی چیز بگه 

تو خواب قشنگی دیدی از دیدنش هم حالت خوب بوده خداروشکر پس تعبیرشم ب نیت سلامتی داداشت بگیر بقیه ش بسپار ب خدا اینکه حالا خواب خوب بوده ی وقت خواب بد هم دیدی سعی کن ک فراموش کنی ب کسی نگی خواستی بگی هم واسه آب تعریف کن تعبیرشم همیشه نیک بگیر ک خوابت ب خیرونیکی تعبیرشه برات اگه ب خواب اعتقاد داری 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

چرا میخوای نظر بقیه رو بدونی ک هرکی ی چیز بگه تو خواب قشنگی دیدی از دیدنش هم حالت خوب بوده خداروشکر ...

به خواب خیلی اعتقاد دارم بیشتر وقتا برام اتفاق میافته هروقت هر خوابی دیدم خیلی وقتا با حس بد بیدار شدم اما این دفعه فرق می‌کرد پراز حس خوب بودم 

به خواب خیلی اعتقاد دارم بیشتر وقتا برام اتفاق میافته هروقت هر خوابی دیدم خیلی وقتا با حس بد بیدار ش ...

خداروشکر ک باحس خوب بیدار شدی انشالله ک ب خیروخوشی برات تعبیرمیشه توواقعیت ب مراد دلتون میرسید

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه