2777
2789

به نظرم هر بلایی سرت بیاد حقته... خیلی خیلی ببخشیدا

کسی که توی فضای مجازی و جایی که دختر هست خانوم هست مرد هست پسر هست

اینطوری حرف بزنه

خدا میدونه بیرون چطوریه

پس حقشه لابد، پسره یه چیزی دیده که در اون حد بی ارزش دونستت

وگرنه هرگز ب خودش اجازه همچین فکری رو نمیداد چ برسه ب زبون بیاره

به نظرم هر بلایی سرت بیاد حقته... خیلی خیلی ببخشیداکسی که توی فضای مجازی و جایی که دختر هست خانوم هس ...

عزیزم چرا اینقد تند و بی تامل حمله میکنید شاید اصلا سنش کمه مدل حرف زدنش اینقد صراحت داره الان ما ک خانم هستیم یکم باید نسبت به هم جنسمون دلسوز تر باشیم راهنماییش کنیم. نمیشه که با این مدل حرف زدن بهش بفهمونیم اشتباه می کنه ک 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هر بلایی سرت بیاد حقته... خیلی خیلی ببخشیداکسی که توی فضای مجازی و جایی که دختر هست خانوم هس ...

من حالم بده اومدم اینجا حرف میزنم شما دیگه رو من گارد میگیری پسرا مریض بود تتو داره مشروب میخوره 

😐😐😐

۲ساله عقدم ،لطفا اگر امضای منو میبینی واسه رفتن سر زندگی و شروع متاهلیم یه آیت الکرسی بخون ، خبر بده منم واست بخونم ، به امید روزی که مشکلات مالی حل بشه و همه جوونا بتونن ازدواج کنن راحت ، آمین 🧡🙏

بیشتر ببینید

از کجا فهمیدی؟😐

۲ساله عقدم ،لطفا اگر امضای منو میبینی واسه رفتن سر زندگی و شروع متاهلیم یه آیت الکرسی بخون ، خبر بده منم واست بخونم ، به امید روزی که مشکلات مالی حل بشه و همه جوونا بتونن ازدواج کنن راحت ، آمین 🧡🙏

بیشتر ببینید
دیگه هیچوقت اینکارو نمیکنم به‌هیچ پسری اعتماد نمیکنم 💔🥲

خدا بزرگه عزیزم پسر بودن با مرد بودن خیلی فرق داره انشالله در اینده یه مرد محکم و حامی و با غیرت بالا سرت میاد متوجه میشی اینا خامی دوره ی جوانی بوده جای سرزنش نداره متوجه نبودی طرفت کیه این دوره میگذره دخترم تا اون روز حواستو به خودت و خانومی و نجابتت جمع کن 

بانو. من نمیتونم مث شما خون سرد باشمسنش کمه نره سراغ پسرا. خِلاص

باور کنید منم خونسرد نیستم منم با شنیدن این مساعل حالم بد میشه ولی مدلی که ما باید راهنمایی کنیم یا حرف بزنیم خیلی تو زندگی یک نفر تاثیر داره درواقع تو سن کم خانواده ها و اطرافیان بیشترین نفوذ توی سر این جوونا دارن اگر بخایم بد راهنمایی کنیم راه بدتری رو نشونشون میدیم اینطوری ما هم مسعولیم