2777
2789
عنوان

12 دوستی با جنس مخالف

273 بازدید | 8 پست

ببخشید

یه سری بیماران 🙈 که خودتون می دونید اونا که هیچ ، خدا شفاشون بده

به جسم و روح خودشون و بقیه آسیب می زنن ، کارما هم داره

شخصیت خودشون رو میارن پایین 💔

قطعا بعضیا به دلایلی کلا اهل دوستی نیستن حتی بعضی از آقایان

قطعا بعضیا هم فقط در حد رابطه عاطفی دوستن

اگه کسی دوستون داره قصدش ازدواج هست ، میخواد باهاتون مدتی دوست بمونه اگه شرایط دوستی ندارید می تونید بگید بهش که اهل دوستی نیستید بیاد خانواده اتون رو درجریان بذاره یه مدت آشنایی بذارید با اطلاع خانواده ها تلفنی صحبت کنید و با خانواده ها رفت و آمد کنید (دوتایی نه ) صیغه محرمیت نخونید نیازی نیس به عنوان آشنایی برای ازدواج باشه ، شناخت آدما سخته ولی خب بازم یکم همدیگرو بشناسید شاید تو همون دوران به صلاحتون بود که بهم بزنین دردسرش کمتره قبل عقد

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

👍👍

در دل من، یک باغ😍🌳🍃 پر از گل،هر رنگ و بویی، یادآور عشق و دل.♥️🫀با هر قدم . به سوی آسمان،  دنبال رویاهایم🧚‍♀️،می‌روم بی‌پایان🤍چشم‌هایم پر از رازهای نهان،😶🙌 در دل شب🌌، می‌تابد نور ماهان. 🌌🌠🌠 من دختری با قلبی پر از شور،🧚‍♀️در جستجوی خودم، با عشق و نور.😍😌زندگی یک سفر، پر از زیبایی،🌟🐣هر لحظه‌اش، یک شعر و یک شوقی.☕ 📃 در آغوش خواب، رویاها می‌رقصند،🧚‍♀️🧚‍♀️ من در این دنیای زیبا، تنها نمی‌مانم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستی یه عواقبی هم داره بستگی داره ، آبروی خودتون و خانوادتون ممکنه بره یا طرف بیاد سوءاستفاده کنه به جسم و روحتون آسیب بزنه یا اصلا شاید تظاهر کنه دوستون داره فقط برای منافعش یا بخواد ازتون باج بگیره علیهتون استفاده کنه یا خانواده ها بفهمن کار به دلخوری و درگیری برسه و تو این درگیری خودتون و بقیه بیمار بشن ، ناقص بشن یا فوت کنن و یا شکایت کنن ؛ آخرم بگن فلان بود و دل خودتون و بقیه بشکنه

اگه می دونید با دوستی براتون مشکل زیادی بوجود میاد با کسی دوست نشید

کسی که شرایط خانوادگیشو نداره و دوست میشه اشتباه می کنه

کارما به گردنشه باعث آزار خودش و بقیه هم نشه با دوستی

کسی که می دونه خانواده ی خیلی سختگیری داره و ممکنه باعث مشکل بشه برای خانواده اش بهتره دوست نشه تا یه وقت یه بلایی سر خودش و دوستش نیارن

برای دوستی هم به شرایط خانوادگی طرف مقابل هم نگاه کنید که بهش آسیب نزنید و کارما هم به گردنتون نباشه البته می دونم طرف خودش باید از راه به در نشه ولی کسی که اینطور نیس نمیخواد و شرایطشو نداره رو از راه به در نکنید

معمولا برای خانوم ها سخت می گیرن

کمبودی هم دارید خودتون جبران کنید با کمبود بمونید بهتره تا بعدا مشکلات بیشتری داشته باشید

بالاخره ماه پشت ابر نمی مونه دیر یا زود مشخص میشه

بالاخره مشخص میشه ، یک کلاغ چهل کلاغ خبرها از طرفِ خود طرف یا بقیه به گوش بقیه و خانواده می رسه 

* یک درصد *   احتمال بدید که فاش بشه 🤔

خانواده ها هم باید بچه هاشونو از سن کم آگاه کنن و با بچه هاشون دوست باشن و براش کمبودی نذارن و درکش کنن

می دونم کمبودم داشته باشی نباید با نامحرم دوست بشی ولی سعی کنید تلاش کنید برای بچه هاتون کمبودی نذارید کمبود داشتن خیلی سخته 💔 

البته الان به دلایلی عادی تر شده به نسبت قبل هر چی باشه خیانت که نیست ولی به شرطی خوبه که شرایطشو داشته باشید از راه منطقی که به خودتون و کسی آسیب نزنید

به نظرم اشکالی نداره اگه شرایطشو داشته باشی هرچی باشه خیانت که نیست

بهتره دوران جوانی باشه

۱۸ سالگی خوبه

اگه اهل دوستی هستید و شرایطشو دارید به شرایط خانوادگیتون هم نگاه کنید بعضیا عادی می دونن ؛  فرصت بدید برای شناخت بعد دوست بشید اونم به شرطی که تحقیق کرده باشید هر دو مجرد یا جدا شده باشید ، بهم واقعا علاقمند باشید و سالهای طولانی با هم دوست بمونید و از آرامش کنار هم لذت ببرید

یه دوست خوب که سال ها در کنارش آرامش داشته باشید

دختر نباید نخ بده باید آقا بره سمتش و کلی تلاش کنه برای بدست آوردنش و بیشتر علاقمند باشه تا بعدها دختر تو رفتارش کم کم غیرمستقیم نشون بده که بهش علاقمنده

❤❤❤

آقایان و خانوم های مجرد یا جدا شده وقتی می خوان با کسی دوست بشن یا ازدواج کنن کمی وقت بذارن تحقیق کنن و مطمئن بشن که طرف مجرد هست یا جدا شده

و همینطور با کسی در ارتباط نیست  

زمان بدید مطمئن بشید از رفتارهاش که طرف اونموقع با کسی ارتباط نداره و بعد باهاش برید تو رابطه ، اگه هم بعدا متوجه شدین بهتره قیدش رو بزنید

باید به این فکر کنید که طرف به دروغ بگه من مجردم یا جدا شدم یا شناسنامه جعلی نشون بده یا بگه فلانی خواهرم یا برادرم بود و خلاصه یه جوری تظاهر کنه با کسی در ارتباط نیست  * یه درصد احتمال بدید اعتماد نکنید به کسی *  

بعضیا لباس نمیخرن که به ظاهر طرف نگاه می کنن و از هر کی خوششون میاد میخوان باهاش در ارتباط باشن

تا دلت بخواد هستن خانوم ها و آقایانی که واقعا مجرد هستن یا جدا شدن و باب دلتون هستن زمان بدید تحقیق کنید تا به خودتون و بقیه آسیب نزنید

خانوم ها و آقایان متاهل هم اگه به فرض که مشکلی دارن بهتره خیانت نکنن ، مشکلات رو از راه منطقی حل کنن که به خودشون و بقیه آسیب نزنن

* تاپیک قبلم رو هم حتما بخونید *

همسرم میگفت دوستی با جنس مخالف مثل وام گرفتن با بهره بالا هست یک لذتی میبری یه عمر باید زجرش بکشی

عه فکرنمی کردم یه آقا همچین نظری داشته باشه

خودم نمی دونم چه حسی داره تجربه نکردم تو عمرم با جنس مخالف دوست نشدم