2777
2789
عنوان

نارحتی یا بهتر بگم گریه های بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 6557 بازدید | 19 پست
بابای امیر علی اول بهتون تبریک میگم بخاطر پسر گلتون .
این حالت افسردگی بعد زایمانه که بعضی خانما دچارش میشن اگه یه کم دیدید طولانی شد حتما به یه دکتر اعصاب مراجعه کنید خیلی زود با داروهای معمولی افسردگی درمون میشه البته اگه دیدید خیلی اذیت میشه
صبر نکنید مدتش طولانی بشه باور کنید سه چهار روز بعد خوردن دارو حالش خیلی بهتر میشه.حتما سعی کنید بهترین تغذیه رو داشته باشه چون بعد دوران بارداری و زایمان ضعیف شدن جسم باعث تشدید این حالت میشه مکمل های ویتامین دوران بارداریو حتما بخوره.علت اصلی این افسردگی تغیر سریع هورمون هاست
وباید با کمک شما این دوران رو پشت سر بذاره بهترین کمک شما اینه که همه جوره همراهش باشید
وکمکش کنید تا استراحت بیشتری داشته باشه .دادن اعنماد به نفس به همسرتون خیلی تاثیر داره در بهبودش مثلا اگه کاری برای بچه انجام میده ازش تقدیر کنید ومرتب یادآوری کنید که چه قدر عالی همه کارارو انجام میده.این حالت افسردگی و گریه اصلا دست خودش نیست واز عوارض زایمانه یه جورایی احساس خستگی وپشیمون بودن از بچه دار شدن وافسوس روزای قبل زایمان وهمینطور احساس نا توان بودن از بچه داری وکارای عادی روزمره به شدت باعث نارحتی افراد افسرده میشه. امیدوارم که خیلی زود این مشکل حل بشه وبا امیر علی کوچولو روزای خوبی در کنار همسرتون داشته باشید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تا دوماه بعد از زایمانم همینطوری بودم .
برای اینکه کسی نفهمه گریه میکنم ،میرفتم دوش میگرفتم و بعدش تا دلتون بخواد تو حموم اشک میریختم. هیچ دلیل هم برای ناراحتیم نداشتم.
شوهرم هر وقت فرصت میکرد منو میبرد با ماشین خیابون گردی . اینطوری هم بچه ساکت بود و یه ریز گریه نمیکرد هم دوتایی باهم صحبت میکردیم و حالم بهترمیشد .
تو اون دوران دوست نداشتم برم خونه . نزدیک خونه میرسیدم دوباره دلم میگرفت