2777
2789

مدرسم گفت ک جزوه روان شناسی داری گفتم اره گفت واسم بفرس🤦🏼‍♀️ونمیدونم چکارکنم بفرستمش یان

چون دوستم نیس فقط هم، مدرسه اییم

از کجا گرفتی؟ اگه اینترنتیه و حق کپی‌رایت داره این کار از لحاظ اخلاقی درست نیست و انگار دارید دزدی میکنید.

اگه برگه چاپ شدس و قراره عکس بگیری هم بگو نمیتونم بعدا یه روز میارم اگه خواستی خودت بگیر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از کجا گرفتی؟ اگه اینترنتیه و حق کپی‌رایت داره این کار از لحاظ اخلاقی درست نیست و انگار دارید دزدی م ...

از خود مدرسه گرفتم و توی اولین برگه هم نوشته شد، ک، این عکس برداری از، جزوات از لحاظ عرفی وشرعی مجاز نیس

یعنی این کارو کنم حق الناس میشه؟ 

پول ک داره فکرکنم نمیخواد هزینه اینا کنه واسه همین نمیخواد بخره🤦🏼‍♀️

اگر میبینی فکر میکنی شاید نداره براش بفرس تاثیر مثبتش برای خودته اما اگه داره و نمیخره ناشر جزوه گناه داره 

اگه هم دانشجو هستین که همه برای هم میفرستن بفرست

خودت موقعبتت رو ببین

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
اگر میبینی فکر میکنی شاید نداره براش بفرس تاثیر مثبتش برای خودته اما اگه داره و نمیخره ناشر جزوه گنا ...

ن داره چون میدونم 

ن فعلا یازدهم هستم

خوب بنظرت چی بهش بگمم؟ 

ن داره چون میدونم ن فعلا یازدهم هستمخوب بنظرت چی بهش بگمم؟

چیزی نگو جواب پیامش رو نده بهد بگو یادم رفت و نتم تموم شد به رو خودت نیار

از خود مدرسه گرفتم و توی اولین برگه هم نوشته شد، ک، این عکس برداری از، جزوات از لحاظ عرفی وشرعی مجاز ...

بله عزیزم این کار واقعا فرقی با دزدیدن اون جزوه نداره انگار تو هم کمکش میکنی. همینو بهش بگو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باز به رو خودت نیار انگار یادت رفته خودت چیزی نگو میره از یکی دیگه‌ میگیره

خوب اره ب روی خودم ک نمیارم 

ولی، جز6نفر هیچکس دیگ روان شناسی نداره 2نفرشون ک کار ورزی برداشتنش رشتشون کاردانشهه

میمونه4نفر

ک، اون، 1نفر12انسانیه ک ب قول خودش میگه روان شناسی نهایی

ک میمونه من اون اون یکی دیگ ک اونارو ک هزینه جزوه رو نمیکنن🥲🤦🏼‍♀️

خوب اره ب روی خودم ک نمیارم ولی، جز6نفر هیچکس دیگ روان شناسی نداره 2نفرشون ک کار ورزی برداشتنش رشتشو ...

خب دلیلش بهش بگو بگو اگه خودت راضی هستی حق ناشر ضایع بشه تا برات بفرستم