یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ماه بعد شاید انتقالم باشه اگر بدنم اکی باشه هفته بعد میرم دکتر ببینه دارو بده قبل از عید جنین فری ...
سلام ، عزیزم پیشنهاد می کنم مکمل فرتیل سی ام رو مصرف کنی که برای افزایش ضخامت اندومتر رحم عالیه و اصلا هورمونی نیست . حداقل یک ماه و حداکثر سه ماه قبل از انتقال جنین باید مصرف کنید که روزانه 3 کپسول همراه غذا باید مصرف کنید . امیدوارم فرزندتون را بغل کنید.
هر کی پاشو میذاره دکتر ivf میکنن و اکثرا هم چند بار منفی میشه نمیگن این همه هزینهاین همه دارو و عوار ...
سلام ، بله درست میفرمایید . اول باید به متخصص زنان مراجعه کنند و بعد از تشخیص نازایی به فلوشیپ آی وی اف مراجعه کنند . زیرا داروهای هورمونی اثرات مخربی دارند اما یکسری مکمل هایی هست که هورمونی نیست و اثرات عالی برای افزایش شانس باروری بدون آی وی اف دارند .
چون صبر همه کم شده بعد ۲ سال نازایی دکتر میگه برو ای وی اف
سلام، بله حق با شماست . باید ابتدا با اصلاح سبک زندگی و کنترل استرس و ورزش منظم شروع کنند میبینند خیلی مسایل حل میشه البته مکمل هایی هست که باعث افزایش شانس باروری میشوند که هورمونی نیستند و به احتمال زیاد وارد پروسه آی وی اف نمیشوند .