2777
2789
عنوان

خانما توروقران بیاید ارومم کنید ببینید خاله ام چیا بهم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 41 پست
خدامادرتونو بیامرزه ،اگربود الان راضی به این وصلت بود؟

اره چرا که نه هیچ وقت با دختر عموم‌مشکل نداشت خیلی هم دوسش داشت بخدا فقط عموم وبابا باهم مشکل داشتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرمتوجه نمیشه خر نبود ازدیروز دارم براش توضیح میدم قطع رابطه کنن بهتر فقط دیگه زر هم نزنن

شما احترامش رو داشته باشین و بهش م که توضیح دادی بقیه رو دیگه ول کن . خودش باید به این نتیجه برسه . این جور مسائل رو زمان بهتر حل میکنه . بهش زمان بدین

وای میخواستم همینو بگممم خاله منم دختر داره ی قضیه ای باز کرد سر خانواده ما که دخترش رو بگیریم بعدش ...

تواین شرایط خندیدم 😂 خاله ها چه‌میکنن این وسط خاله من کاش میگفت دختر منو بگیرید انگ قاتل بودن به عموم میزنه میگه بانفرین اون مامانت مرده هی خدا چی بگم 

منم سر عروسی برادرم با خاله ام مشکل پیدا کردم. یک سال تمام زنگ زد هر چی از دهنش درآمد بهم گفت. عروسی ...

دقیقا چون دختر خیلی خوبیه و به خوشبختی برادرم فکر میکنیم حاضر نیستیم تحت هیچ شرایطی بهم بزنیم 

دقیقا چون دختر خیلی خوبیه و به خوشبختی برادرم فکر میکنیم حاضر نیستیم تحت هیچ شرایطی بهم بزنیم

پس اگر واقعاً اینطوره، شده قید خاله رو بزنید ولی کار خودتون رو بکنید. 

بجای اینکه بگه پسر خواهرم داره سامان میگیره، بجای خواهرم بیام دامادش کنم، راه و چاه یادش بدم... داره همه چی رو خراب می‌کنه.

کشیدم این روزا رو اسی. 

فقط هر کی حرف نامربوط زد بذارش کنار و به کارت برس. حرص هم نخور... یه گوش رو در کن یه گوش رو دروازه...

دیگه فکرشون بیشتر از این کار نمی کنه دیگه...

پس اگر واقعاً اینطوره، شده قید خاله رو بزنید ولی کار خودتون رو بکنید. بجای اینکه بگه پسر خواهرم داره ...

مثلا زن گرفتیم برای داداشم جای بزن وبرقص وخوشحالی اعصاب برامون نزاشتن بخدا دوست دارم بشینم زار بزنم خیر نبینن بگو به شما چه مربوط اصلا قاتل ما دوست داریم ازشون دختر بگیریم توفضولی چه آرزوهایی داشتیم حالا که اینجوری میکنن باید بی سروصدا بریم نشون کنیم عقد کنیم تموم بشه چون جشن بگیریم این خاله ام نمیزاره دایی هامم بیان جشن خراب میشه خدا ازش نگذره

مثلا زن گرفتیم برای داداشم جای بزن وبرقص وخوشحالی اعصاب برامون نزاشتن بخدا دوست دارم بشینم زار بزنم ...

دقیقا. جشن عقد برادر منم یه خاله اومد دوتا خاله نیومدن. دوتا دایی اومدن، یکی نیومد،،، دلم برای برادرم سوخت. تازه چند ماه بود، داغ پدر دیده بودیم. 😔 

ولی من میگم نذار مراسم تو دل برادرت بمونه. قشنگ جشن بگیرید، هر کی خواست بیاد هر کی نخواست مهم نیست نیاد. . 

اتفاقاً بعدا خجالت و روسیاهی میمونه برای هرکس که نیومد. 

از رفتارهای خاله‌ت اصلا نترسید. همه چی رو طبق روالش انجام بدید. نذار بهترین روز زندگی برادرت انقد ساده و سوت و کور باشه. 

دقیقا. جشن عقد برادر منم یه خاله اومد دوتا خاله نیومدن. دوتا دایی اومدن، یکی نیومد،،، دلم برای برادر ...

اره منم گفتم همه رو دعوت کنیم خانواده پدریم زیاد هستن گفتیم اونا مییان شلوغش میکنن