2777
2789
عنوان

کبوتر چاهی تو بالکن خونه

35 بازدید | 3 پست

سلام بچها

بالکن خونمون بالای کولر که یه قسمت نرم داره الان چند ساله کبوتر میاد اولاش یاکریما اومدن لونه ساختن اونا طفلکیا خیلی سر و صدا و کثیف کاری نداشتن یکی دوبارم تخم گذاشتنو بچهاشونم بزرگ شدن رفتن الان یه مدته کبوتر چاهیا اومدن لونه اینارم تصاحب کردن

چاهیا خیلی اذیت کنن صبح زود یا نصفه شب صداشون میاد نمیذارن ادم بخوابه با فضله هاشون بالکنو به گند میکشن نمیشه رخت اویز گذاشت حتی، لباسا به گند کشیده میشن 

تازگیا هم فهمیدم یه سری حشره های ریز میاد خونه سرچ کردم دیدم اسمش لایت کبوتری یه همچین چیزیه و از طریق پرنده ها اومده

خیلی تحمل کردیم ولی واقعا اذیت میشیم با خیال راحت نمیتونیم از بالکن استفاده کنیم بخدا🤦🏻‍♀️

الان بچه گذاشتن بچهاشون از تخم دراومدن ولی فعلا پرواز نکردن 

لونهه رو داداشم دیگه خیلی کلافه شد رفته بود انداخته بود دور که برن قبلا ، ولی بازم از رو نرفتن😂 همون قسمت نرم کولر تخماشونو گذاشتن الانم بچشون بدنیا اومده

چیکار کنیم بچهاشون رفتن بشوریم  جاشونو توری بزنیم دیگه نیان؟از یه طرفم ادم عذاب وجدان میگیره که گناه دارن

منم دقیقا مشکلم همینه دوتا یاکریم پکیج مارو واسه ماه عسلشون انتخاب کردن ،صبح پاشدم دیدم تو بالکن پر از چوب ریزه دیدم روی پکیج رو پر کردن 🫤 منم میترسم از پرنده ها به شوهرم گفتم میگه کاری نداشته باش گناه دارن ولی دوست ندارم باشن هم میترسم هم کثیف میکنن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .