2777
2789
عنوان

پشیمانی از ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 60 پست
وااای چه شانسی اگر ژل میزد براش بهتر بود چربی گاهی جذب میشه منم به باسنم ترنسفر تزریق چربی زده بودم ...

آره طفلک۱۵میلیونم زمستون گذشته خرج کرد

دیگه شانسیه مثل عمل بینی

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فقط زیر چشم زدی یا بالای چشم ینی اطراف و زیر ابرو هم زدی؟

عزیزم زیر ابرو اصلا نمیزنن اگر چشمات خیلی گود داره فقط چند تا دکتر خاص تو ایران زیر ابرو میزنن //من فقط زیر چشمم گودی بود زدم 

عزیزم زیر ابرو اصلا نمیزنن اگر چشمات خیلی گود داره فقط چند تا دکتر خاص تو ایران زیر ابرو میزنن //من ...

خیلی پی گیر این موضوع 25 سالمه و چشام گود میره روز ب روز بیشتر ی دکتر خوب سراغ ندارین معرفی کنین بهم 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
خیلی پی گیر این موضوع 25 سالمه و چشام گود میره روز ب روز بیشتر ی دکتر خوب سراغ ندارین معرفی کنین بهم

گلم دکتر ماریا شارع پور تو بابل کارش فقط ژل برای رفع گودی چشمه نمونه کاراشو تو سایتش ببین 

گلم دکتر ماریا شارع پور تو بابل کارش فقط ژل برای رفع گودی چشمه نمونه کاراشو تو سایتش ببین

ممنونم عزیزم 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
من صورت تپل🥺

من دختر خاله هام ژل  میزنن یکی چربی زده انقذ ناز شدن صورتاشون پر وخوشگل فک زاویه

ولی خواهرم  آبش شد همش

باید جای خوب بری وشانستم خوب باشه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔