2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده پریودم خونریزی شدید دارم تمام بدنم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 37 پست
خدا رحمتش کنه این چرخه طبیعته هر کسی یه روز به دنیا میاد یه روزم از دنیا میره زندگی خیلی سخته انچنان ...

من دلم برا سوهرم میسوزه سرتاپای خودشو گل گرفته

و الا همه ما ب نفسی بندیم هر لحظه ممکنه دیگ نباشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😭حالم بدهههههههههه 😭

عزیزم درسته که حال شما بده ولی کاش تموم حال بدیها مثل پریودی باشه و هیچکی داغ جوان نبینه. شما یه چایی نبات بخور و یه شال ببند دور کمرت بهتر میشی.. اون قرص مفنامیک اسید هم که دوستان گفتن دردو خونریزی رو کم میکنه. اگه دوست داشتی بخور

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
عزیزم درسته که حال شما بده ولی کاش تموم حال بدیها مثل پریودی باشه و هیچکی داغ جوان نبینه. شما یه چای ...

من حال جسمیم بده ولی برام مهم نیست

حال روحیم خرابه خیلی  من دیشب رفتم مراسمش بعد دست خودم نبود گریم نمیومد حالم خیلی بد بود  دلم میسوخت ولی گریم نمیومد الان بدتر حالم خرابه ک بقیه فک میکنن سنگ دلم 

من حال جسمیم بده ولی برام مهم نیستحال روحیم خرابه خیلی من دیشب رفتم مراسمش بعد دست خودم نبود گریم ن ...

عزیزم طبیعیه. بعضی وقتها آدم واقعا ناراحته ولی نمیتونه گریه کنه. بیخیال. به خاطر حرف مردم خودتو ناراحت نکن. مهم دل شماست نه ظاهرتون

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
اخه فامیل خودمونم بوده پسرخاله شوهرم هیچکس نمیتونه دیشب همه تا ۱۲ تو فاتحه خونی بودیمامروزم میخان بر ...

روحشون شاد باشه🥲

پس قرص بگیر مرتب بخور شیافم بذار یکی دو روز بگذره بهتر میشی