2777
2789
عنوان

خانمایی که همسر های خوبی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5094 بازدید | 105 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکل یه چیزی بگم اکثرا مردا اخلاقا شبیه به همن زنی که بتونه درست برای شوهرش با پنبه سر ببره 

جاش بچه باشه به جاش خانوم

میتونه شوهرش راه ببره 

البته یه مرد سالمو 

با فرهنگ یکسان

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

سنتی12ساله ازدواج کردیم 

تو همه زندگیا دعوا و ناراحتی هست و طببعیه ولیحفظ رابطه و احترام همدیگه تو اون شرایط خیلی مهمه و به بهتر شدن رابطه کمک میکنه 

ما به هم احترام میزاریم ارزش قائل میشیم از هم بابت هر کاری تشکر و قدرد دارنی میکنیم چون اینجوری طرف مقابل متوجه میشه که ارزش کاری که برات کرده رو میدونی 

حرف زندگیتونم بیرون از خونتون نبرید خیلی مهمه برای بهتر شدن رابطتون

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
بیشتر ببینید
31/نماز شب

همون معیاری که از همسر تو نماز شب گفتید الان همسرتون همونن؟

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بیشتر ببینید

چهارسال دوست بودیم و دور.

۲۳ سالگی.

مرد خوبیه ذاتش درسته

باهم تفاهم زیادی داریم.

دوران آشنایی ریز بین باشید به همه چی دقت کنید و ساده نگذرید.

ذات آدم ها خیلی مهمه

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
چهارسال دوست بودیم و دور.۲۳ سالگی.مرد خوبیه ذاتش درستهباهم تفاهم زیادی داریم.دوران آشنایی ریز بین با ...

چجور ذات رو بشناسیم 😔

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

بله. شغلش اخلاقاش. حتی یه اسم خاصی رو بیشتر دوس داشتم اسمشم همون شد

کجای نماز میگفتی 

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد