2777
2789
عنوان

خانه دو خواب یا تک خواااااب

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست
🤣🤣🤣🤣گل بخودی میزنی

منظورم اینه اگ عقل داشتن ک کارا شونو پیش ببرن زن نمیگرفتن ک کاراشونو پیش ببره 🫠🫤😂

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا دو خواب 

آشپزخونه کوچیک تر باشه اشکال نداره اگر درست کابینت بندی. کنید و از فضا استفاده کنید همه چیز جا میشه 

یک خواب خودتون بمونید یا بچه ها سخت میشه خونه تک خواب 

ما خونمون دوخوابه هیت تا زمانی که سه نفر بودیم اوکی بود الان شدیم چهار تا نمی‌دونم وسیله های پسر کوچیکم رو کجا بذارم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم پذیرایی رو بزرگ دربیارید 

عرض اشپز خونه من قد یه یخچال دوقلو دیپوینته(با یه قل اضافه . یعنی ۳ تا یدونه ای) راضیم 

اتاق خواب یکی کافیه . برا پسراتم تخت دو طبقه میزارید و قشنگ دیزاین کنین کلی شیک میشه=) 

۲ تا اتاق خیلی کوچیک میشه 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم پذیرایی رو بزرگ دربیارید عرض اشپز خونه من قد یه یخچال دوقلو دیپوینته(با یه قل اضافه . یعنی ۳ ت ...

پس وسایل و رخت خواب هارو کجا جا بدم 

کجا بخابیم 

با یک اتاق نمیشه

پس وسایل و رخت خواب هارو کجا جا بدم کجا بخابیم با یک اتاق نمیشه

اتاق خواب کمد میزارید دیگه 

خودت و شوهرتم پذیرایی 

دو خواب بخوای دربیاری دوتا اتاق فسقلی درمیاد کمدم بخوای بزاری واسه لحاف تشک دیگه جا خیلی تنگ میشه ....

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40