2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی ام بگن که بصورت متساوی الاضلاع نصف میشن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بیشتر ببینید

شاید باورت نشه خیلیاشون هم اصلا مادرشوهر ندارن حتی مجرد هم هستن ولی چون اینجور تاپیکا زیاد بازدید میخوره واسه تخلیه عقده هاشون تاپیک دروغ میزنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

والا از اسمش معلومه اینجا باید مامانای بچه دار و اقدامی و حامله بیان مشکلات اونا حل بشه نه مشکلات زندگی مشترک !

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

منکه حرف نمیزنم در این مورد ولی چه اشکالی داره 

جای شما رو که تنگ نکردن

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بیشتر ببینید

راجع به پاسداشت زبان فارسی  و اهمیت دادن به حفظش و نصفه نیمه ننوشتن کلماتش و غلط املایی نداشتن خوبه که مثلا صحبت کنیم 

راجب به *راجع به

ای ایران بخوان 😍 اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 .. ایران امام حسین تاابد پیروز است... نصر من الله و فتح قریب ✌ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕... 🔴دختری   که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   کلمه روغنفکر میبینی به خودت میگیری فشاری میشی بعدش شیرین کاری میکنی ؟! ✋😐  ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بیشتر ببینید
خوب اینجا همینه دیگه مثلا در مورد اینکه ناسا چجوری کشف میکنه باید صحبت کرد؟؟؟؟جمع زنانه همین دیگه😄

میتونن تجربه هاشونو بگن از زندگی تربیبت بچه هاشون چیز هایی که بلدن

مطلب اموزشی