2777
2789
یک ساله با هم ارتباط نداریم خیلی مفصله .......

ای وای

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی شوهرم باهام مهربونه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

بیا فاز منفی نریم دیگه بالاخره هممون یه لحظه ی قشنگی تو زندگیمون داشتیم

میدونی چرا اینو گفتم 

حس خوب من وقتی بود 

که بقیه رو شناختم و فهمیدم کی برای موفقیتم خوشحال و کی ناراحته ‌...

الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

وقتی بچه ی دومم و فهمیدم دختره تاخونه برسم از ذوق گریه کردم هم خودم هم همسرم شب قبلش خیلی دعاکردیم دختر بشه خودم خواهرام برام مس نفسن دلم میخواست دخترمم یه هم نفس داشته باشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید

برای خیلی چیزا احساس خوشبختی میکنم مهمترینش سلامتی خودم و خانواده ام و عزیزام هستش.همیشه بخاطر خیلی چیزا شکرگزار بودم و خوشبخت دونستم خودم رو البته که هنوز خیلی چیزا هست که نبودش حس میشه و فکر میکنم لازمه برا اینکه این حس دوام داشته باشه...

ولی بیشترین حس خوشبختی رو وقتی  عاشق شدم تجربه کردم🥲❤️

وقتی به جزئیات درمورد من توجه می‌کنه و مورد علاقه هام واسش جذاب میشه

وقتی بیشتر از خودم ازشنیدن موفقیت هام ذوق می‌کنه

وقتی ناامیدم ولی امید رو تزریق میکنه به جونم و اعتماد به نفس میده بهم.

وقتی فهمیدم دوچرخه گرفته گفتم دوچرخه چرا گفت چون تو عاشق دوچرخه  هستی بدرد میخوره در آینده🥲🫀

وقتی تو اوج  ناراحتی وغمم بهم میگه خودتت رو دست کم نگیر من بهت ایمان دارم🥺🥺🫀

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨