2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بهم میگن بگو بابات به پسرمون خونه بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 166 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه پرو ان 

بگو همینه که هست 

ماها اگر می‌خواستیم کار کنیم و میلیاردر بشیم خب اول میلیاردر می‌شدیم با درست حسابی ازدواج میکردیم تا چند تا گدا که زبونشونم درازه بگو مگه بدهکارم به پسرتون 

مگه امضا دادم کار میکنم 

من خودم شاغلم اما نمیدونم چرا ببخشیدا گه خور زیاد شده حالا چون بعضیا کار میکنن بقیه ام باید کار کنند

برادر همسر منم می‌گفت ما خودمون نمیاد زن بخوره و بخوابه باید کار کنی خیلی بیشعورن

بزار انقد بگن تا خسته بشن وقتی میگن محل نده و جوابشون رو هم نده کم محلی کنی دیگه بیخیال میشن

تا الانم محلی بهشون نداده بودم سه ساله از عقد تا عروسیم ک گذشته تازه دوباره دارم میبنمشون

شوهرم خودش اجازه دخالت داده ن مث سیب زمینیه 

بقیه هم هرچی خاستن میگن راجب زندگیش

بگو شما که لالایی بلدی چرا خودتون خوابتون نمیبره؟

چرا خودتون بهمون خونه نمیدید؟به دختراتون خونه نمیدید؟

بگو اگر قرار بود من کارکنم شوهرم بخوره که ازدواج نمیکردم

مثل اینکه پسر شما منو گرفته نه من اونو

خیلی خیلی گوه میخورن بگو اگه بابام خونه داشت بهم بده که تورو نمیخواستم و جدامیشدم

والا انگار من گرفتمش تا اون منو.

دومادا خودشونو پدرشونو در آوردن مشتی دختر روانی بهشون دادن.مگه من روانی یا مشکلی داری بودم ک اینا اینجوری حرف مفت میزنن 

ایشالله نابود بشن😭

اونایی که فرزند زیاد دارن باید چشم بسته وضلت کنن؟؟ هر کسی ممکنه تو ازدواج اشتباه کنه ربطی به تعدد فر ...

نه کلا میگم ولی تک فرزندا خیلی بیشتر گناه دارن نه خواهری نه برادری که ازشون حمایت کنه یهو میوفتن تو یه قومی که زیادن معلومه سرشون راحت تر شیر میشن 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

خب اذیتش کن طلاقت بده/:

دشواری ندارع

تک فرزندی باید بلد باشی رو مخ بودنو😂

بزن تو سرش اعتماد بنفسشو‌بیار پایین حقشه

بگو مال بدبخت باهام ازدواج کردی برات خونه بخرم

بیچاره بدبخت قشنگ اینجوری بهش بگو 😋