2777
2789

من تک فرزندم خانواده شوهرم فک میکنن کسی ک تک فرزنده میلیارده اصلا ما میلیاردر نیستیم ن باغی داریم ن ویلایی داریم.

پدرمو در آوردن هروقت زندایی شوهرم میبینم بهم میگه بگو بابات واستون خونه ای بسازه پدرشوهرم میگه بگو بابات خونه بده بهتون

بابام خونش کجا بود ک بده ب ما؟

خانواده بی سروپایین دخترا خودشون همشون بدون جهیزیه ازدواج کردن میگن ما فرشته ایم بهتر از ما گیر شوهرامون نمیاد اونوقت ب من اینجوری میکنن😭😭😭😭

عمو شوهرم بهم میگفت برو کار کن تو بانکی جایی میلیاردر بشی شوهرت بمونه خونه کارم نکنه.بهم میگفت بگو بابات خونه خودشو بفروشه خونه‌ ای بده بهتون.😭😭😭😭😭😭

مگه من خ..راب بودم یا ۶۰ سالمه بابام همه چی بده ب پسرشون ک پسرشون باهام بمونه.

چیکارکنم هرجا میرم میگن اینا دلیل بر طلاق نیست .چرا نیستتتتتتتتتتت خستم از دست حرفاشون شوهرمو متنفرم ازش دیگه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭معلومه چون تک فرزندم اومدن خاستگاریم اصن دوسداشتنی در کار نبوده چون باهمم دوست بودیم یکسال😭😭😭😭😭چیکارکنممممممممم تورو قران اصلا به منو خانوادم احترام نمیزارن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا چرا خانوادت تک فرزندشون دقت نکردن دادن ب این تحفه ها ؟؟؟ اینش بیشتر برام عجیبه 

بعدشم زبون داشته باش بگو خونه جز وظایف مرده 

یا بگو چیزیم بخان بزن زمین میگیرن بنام خودم ک سرمایه خودم باشه برا ایندم .‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

من تا نصفه خوندم به نتیجه رسیدم احتمالا شما لالی چیزی هستی

من بودم میگفتم چشم امر دیگه ندارین😂

بعدم میگفتم خداروشکر شوهر من ک اینجوری نیست ولی همچین شوهری میخوام شیاف کنم 

به پدرشوهرمم میگفتم برعکس میگی ها 

مامنتظریم شما طلا بخری خونه بخری

ب شوهرمم میگفتم یک بار دیگه خانوادت دهن گشادشون باز کنن حرف گنده تر از دهنشون بزنن تشریفت از زندگی من میبری بیرون 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40